NEC lanserar kraftfull 75”-skärm
Hem NYHETER NEC lanserar kraftfull 75”-skärm

NEC lanserar kraftfull 75”-skärm

Publicerat av: Redaktionen

NEC Display Solutions Europe lanserar nu en kraftfull 75” version av skärmarna i MultiSync P serien, designad för att passa en rad olika uppdragskritiska applikationer.

NEC lanserar kraftfull 75”-skärm 2Den skalbara MultiSync P754Q modul-displayen erbjuder en imponerande storbilds vy som gör det enkelt att leverera effektfulla budskap. Den nya modellen erbjuder fin läsbarhet, även i mycket ljusa miljöer, samt en anti-reflex yta,

75”-skärmen erbjuder “pixel-fri” visning i Ultra HD, och passar för allt ifrån digital signage, utomhusreklam, passagerarinformation på flygplatser och tågstationer till skyltning i detaljhandel. Den mycket exakta färgåtergivningen gör displayen lämplig för användning inom media / post-produktion samtidigt som den stora bildytan tillsammans med underhållsfri och pålitlig dygnet runt-drift lämpar sig väl för kontrollrums-applikationer.

P754Q har god bildbehandlingsprestanda via Spectraview Engine med avancerade inställningar för ljusstyrka, färg, gamma och enhetlighet. Den innefattar också NEC’s Open Modular intelligence (OMi), plattformen som möjliggör smart och sömlös interaktion mellan källa och display.

“Transportnav som flygplatser och tågstationer är i bruk 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, och displayer är ofta installerade på svåråtkomna platser. Kostnaderna för att byta ut trasiga displayer är därför ofta mycket höga. Med P75Q har vi använt vår expertis för att leverera en display som är pålitlig, kostnadseffektiv och lättanvänd.” säger Richard Wilks, Aviation Business Development Manager på NEC Display Solutions Europe.

“Med NEC’s fjärrstyrda teknologi, kan användare hantera sin utrustning från en centraliserad plats via NaViSet Administrator 2 software-verktyget, samtidigt som vårt OMi-koncept tillåter omedelbar uppgradering av prestanda om det skulle behövas i framtiden.” avslutar Wilks.

För utomhusbruk av P754Q finns även ett IP56-klassat skal. Skalet finns tillgängligt både som fristående pelare och väggmonterat skåp och skyddar skärmen från vatten, stötar, damm och stöld.

Relaterade Artiklar