Ny Toughbook-studie hjälper post- och logistikföretag att möta framtidens utmaningar
Hem NYHETER Ny Toughbook-studie hjälper post- och logistikföretag att möta framtidens utmaningar

Ny Toughbook-studie hjälper post- och logistikföretag att möta framtidens utmaningar

Publicerat av: Redaktionen

En ny undersökning av Panasonic Toughbook ska hjälpa post- och logistikföretag att bättre överblicka sina framtida tillväxtbehov, inte minst på grund av den ständigt växande e-handelsindustrin.

Ny Toughbook-studie hjälper post- och logistikföretag att möta framtidens utmaningar 2Den nya studien, som utfördes av Panasonic Toughbook i samarbete med teknologiföretaget Zetes, visar att post- och logistikföretagens utmaningar framför allt kommer från den explosiva tillväxten för privat e-handel: Online-försäljningen i Europa förväntas öka med 14 procent per år och nå 450,2 miljarder Euro år 2021. Detta kommer i sin tur att ställa stora krav på alla de logistik- och postföretag som finns idag.

Dessa företag kommer i framtiden att behöva utöka sina personalstyrkor, för att fullt ut kunna hantera alla paketleveranser och samtidigt utveckla ny teknologi. Föråldrad teknologi, såsom t ex ineffektiva streckkodsläsare, kan leda till arm- och ledsmärtor och relaterade långvariga sjukskrivningar på sikt.

Relaterade Artiklar