Nästa kapitel inom mobil innovation
Hem PRODUKTNYHETER Nästa kapitel inom mobil innovation

Nästa kapitel inom mobil innovation

Publicerat av: Redaktionen

En ny värld öppnar sig med Galaxy Z Fold3 5G och Galaxy Z Flip3 5G

Samsung presenterar Galaxy Z Fold3 5G och Galaxy Z Flip3 5G, ytterligare ett steg i Samsungs innovation av telefoner med vikbar skärm.

Galaxy Z Fold3 5G och Galaxy Z Flip3 5G är tredje generationens telefoner med vikbar skärm. Med efterfrågade förbättringar och uppdateringar är vår vikbara skärm mer optimerad än någonsin. Gällande allt från design till underhållning – Z Fold3 och Z Flip3 ger ett nytt sätt att arbeta, titta och spela.

Galaxy Z Fold3 är en kraftfull enhet för den som vill kombinera produktivitet och underhållning. Med hög prestanda och en 7,6 tums Infinity Flex-skärm är det enkelt att multitaska. Dessutom är Galaxy Z Fold3 den första telefonen med vikbar skärm som har stöd för S Pen.

Galaxy Z Flip3 kombinerar stil med funktion i en elegant design. Den kompakta enheten passar enkelt i fickan och har förbättrade kamerafunktioner. Den större skärmen på framsidan gör det enkelt att använda telefonen på språng.

– Vi är oerhört stolta att presentera vår tredje generation av vikbara telefoner, och med dessa telefoner visar Samsung verkligen att vi ligger i den absoluta framkanten när det gäller teknisk och designmässig innovation. Med Galaxy Z Fold3 och Galaxy Z Flip3 har Samsung återigen omdefinierat möjligheterna för telefoner med vikbar skärm. Galaxy Z Fold3 och Galaxy Z Flip3 erbjuder användaren den flexibilitet och funktionalitet som krävs i vår snabbt förändrande värld. Den unika designen och formfaktorn gör även att våra användare kan uttrycka sig och stå ut från mängden med sin telefon säger Oskar Smedstad, produktchef på Samsung Electronics Nordics AB.

– Som pionjärer och branschledande i kategorin telefoner med vikbar skärm, är vi stolta att bygga vidare på vår innovativa resa med Z Fold3 och Z Flip3. Dessa enheter låter användarna ta del av en teknologi som öppnar upp för nya sätt att maximera och njuta av varje ögonblick.

Avancerad ingenjörskonst byggd för att hålla
Nästa kapitel inom mobil innovationGalaxy Z Fold3 och Galaxy Z Flip3 bjuder på många efterlängtade nyheter. Användare behöver inte längre oroa sig för regnväder, eftersom telefonerna är de första med vikbar skärm som är utrustade med IPX8 vattentålighet. Telefonerna är även byggda med nyheten Armor Aluminium, det starkaste aluminiumet som använts i en smart telefon någonsin. Tillsammans med Corning® Gorilla® Glass Victus™ skyddar det telefonerna mot repor och fall. Dessutom har både Galaxy Z Fold3 och Galaxy Z Flip3 en ny skyddsfilm, gjord av töjbar PET, samt optimerade skärm-lager som resulterar i en 80 procent mer hållbar skärm jämfört med tidigare enheter.

Galaxy Z Fold3 5G: Den ultimata enheten för produktivitet och underhållning
Galaxy Z Fold3 har en 7,6 tums Infinity Flex-skärm som gör streaming till en upplevelse utöver det vanliga. Genom att applicera färre pixlar över kamerahålet på innerskärmen får du en full skärmyta utan störande kamerahål. Tack vare den nya Eco-skärmtekniken är skärmen 29 procent ljusare men förbrukar mindre energi[5], än tidigare generation, och med 120Hz uppdateringsfrekvens blir det smidigare att scrolla och snabbare respons när du använder skärmen. Galaxy Z Fold3 är den första telefonen med vikbar skärm som har stöd för S Pen med fullt optimerade funktioner[6]. S Pen finns till Galaxy Z Fold3 i två versioner: S Pen Fold Edition och S Pen Pro.

Relaterade Artiklar