ddd
Hem GAMING Nanoleaf ansluter sig till Razer Chroma Connect-programmet

Nanoleaf ansluter sig till Razer Chroma Connect-programmet

Publicerat av: Redaktionen

Nanoleaf, branschledande inom smart belysningsteknik, samarbetar med Razer, det ledande globala livsstilsvarumärket för spelare, för att lansera Nanoleaf x Razer Chroma Connect-integrationen, den ultimata RGB-setupen för gamingbordet.

Den nya integrationen gör att hela sviten av Nanoleafs RGB-belysningsprodukter (inklusive Shapes och Essentials *) kan synkroniseras med Razers fullständiga sortiment av Chroma-aktiverade enheter för en lysande spelupplevelse.

Ta spelupplevelsen till en ny nivå

Den nya Nanoleaf x Razer Chroma Connect-integrationen tar spelandet och annan underhållning till en ny nivå med den synkroniserade kombinationen av ljus och ljud. Integrationen fungerar med Nanoleafs hela sortiment av RGB-belysningsprodukter och hela Razer Chroma RGB-ekosystemet. Lösningen synkroniserar ditt spel med dina ljuspaneler och Razer-tillbehören för reaktioner i realtid och dynamiska ljuseffekter.

Strider och episka vinster kommer att kännas som 4D när belysning, tangentbord och mus svarar med ljus som löper över hela din installation. Tänkt dig att din setup blinkar rött för att indikera låg hälsa, ger puls och adrenalin när du ska slåss mot en boss eller byter färger när du håller på att välja vilken karaktär du vill använda i spelet. Användare kan också synkronisera hela sin installation för att visa Razer-ljuseffekter som ‘Breathe’ och ‘Spectrum Cycle’.

dddFör att konfigurera integrationen behöver användare Razer Synapse med Chroma Connect-modulen installerad och Nanoleaf Desktop-appen med Nanoleaf-enheter ihopkopplade. Från Nanoleaf Desktop App kan enheter ställas in på fliken ”Entertainment”.

Förvandla din gaming-setup från att ha en statisk layout till att bli en stridsstation dränkt i dynamiska färgtoner och intuitiva reaktioner synkroniserade till ditt spel.

Alla spel som stöder Razer Chroma RGB-integration (inklusive Apex Legends, Overwatch och över 150 populära spel) synkroniseras automatiskt med ljuspanelerna och Chroma-aktiverade enheter genom den nya Nanoleaf x Razer Chroma Connect-integrationen.

“Nanoleafs kunder har ivrigt väntat på den senaste integrationen med Razer, och vi kunde inte vara gladare över att äntligen lansera den”, säger Gimmy Chu, VD och grundare av Nanoleaf. “Vi skapade denna integration för RGB-älskare som brinner för att designa sin gaming-setup, inte bara för estetiken utan också för den uppslukande upplevelse som tar ditt spel till nästa nivå.”

“Vi är väldigt glada över att ta vårt partnerskap med Nanoleaf till nästa nivå med den helt nya Chroma connect-integrationen”, säger Kushal Tandon, chef över marknadsföring och affärsutveckling på Razer. “Med den nya Nanoleaf Desktop-appen kan spelare synkronisera hela utbudet av Nanoleaf-belysningsprodukter med Razer Chroma RGB för en verkligt uppslukande spelupplevelse olikt något annat som finns idag.”

Essentials kräver Thread för att kunna använda Nanoleaf x Razer Chroma Connect-integration.

Relaterade Artiklar