mophie släpper trådlös laddningshubb och ett nytt laddningsställ för MagSafe
Hem PRODUKTNYHETER mophie släpper trådlös laddningshubb och ett laddningsställ för MagSafe

mophie släpper trådlös laddningshubb och ett laddningsställ för MagSafe

Publicerat av: Redaktionen

ZAGG-företaget mophie, ledande inom laddningstillbehör och powerbanks, släpper nu mophie wireless charging hub med snabbladdande PD-port samt det trådlösa laddningsstället mophie 3-in-1 Wireless Stand for MagSafe Charger. 

mophie wireless charging hub

Den trådlösa laddningshubben är en kompakt laddningsenhet anpassad för laddning på skriv- eller nattduksbordet. Mångsidiga mophie wireless charging hub fungerar bland annat för AirPods, iPhone, Samsung Galaxy, andra qi-kompatibla mobiler och enheter samt vanliga usb-c och usb-a-enheter som till exempel uppladdningsbara pannlampor eller pulsklockor.

Med en trådlös laddningsyta som klarar 10 watt och tre kabelbaserade usb-strömportar kan den trådlösa hubben ladda upp till fyra enheter samtidigt. Dessutom har den en snabbladdande PD-port som levererar 20 watt via usb-c.

Funktioner och egenskaper

 • Den trådlösa laddplattan är kompatibel med alla trådlösa qi-enheter och levererar upp till 10 watt trådlös ström. Trådlös laddning fungerar med mobilskal som är upp till 3 mm tjocka.
 • Laddar upp till fyra enheter samtidigt med tre usb-portar och en trådlös laddningsyta.
 • En 20 watt usb-c PD-port. Ladda usb-c-enheter med den snabbaste möjliga hastigheten och få upp till 50 procent batterikapacitet på 30 minuter.
 • Två usb-a-portar som laddar med 10 watt.
 • Kompakt och bekväm. Den kompakta designen tar inte mycket plats och passar exempelvis på ett skriv- eller nattduksbord, men fungerar lika bra i bokhyllan eller i köket.
 • Väggadapter ingår med cirka 1,5 meter lång sladd.
 • En gummiring håller enheten på plats medan den laddas trådlöst.

mophie 3-in-1 Wireless Stand for MagSafe Charger

mophie släpper trådlös laddningshubb och ett nytt laddningsställ för MagSafeDet nya 3-i-1-stället för MagSafe-laddare från mophie, som endast säljs hos Apple och ZAGG, erbjuder trådlös laddning av iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt.

Det trådlösa stativet för MagSafe-laddning har särskilda laddningsplatser för iPhone, Apple Watch och ett par AirPods. Installera en Apple MagSafe-laddare enkelt (ingår ej) och släpp sedan bara varje enhet på det angivna utrymmet och laddningen börjar vid kontakt.

Funktioner och egenskaper 

 • Ladda tre enheter trådlöst samtidigt: iPhone, AirPods Pro/AirPods och Apple Watch.
 • 15W snabb trådlös laddning. Kompatibel med MagSafe. Installera enkelt din egen Apple MagSafe-laddare (ingår inte) för att skapa en bekväm laddstation.
 • Fungerar med Apple MagSafe-kompatibla iPhone-modeller och med mophie Snap Adapter som fungerar för alla mobiltelefoner med trådlös laddning.
 • Perfekt betraktningsvinkel och stående eller liggande läge. Växla bekvämt mellan att ladda din iPhone i stående eller liggande läge.
 • Integrerad Apple Watch magnetladdare som har den idealiska vinkeln för att dra nytta av nattduksläge.
 • Laddningsplats för AirPods. En dedikerad laddningsplats för AirPods Pro eller AirPods säkerställer att laddningen börjar vid kontakt varje gång.

Relaterade Artiklar