Hem NYHETER Beställ mat med hjälp av emojis med Uber Eats

Beställ mat med hjälp av emojis med Uber Eats

Publicerat av: Redaktionen

Med Uber Eats går det som bekant att välja att få mat levererad hela vägen hem till dörren eller att själv hämta upp maten direkt på restaurangen.

Med det allt mer populära avhämtningsalternativet går det att enkelt beställa via appen och följa statusen för beställningen för att tajma avhämtning och slippa stå i kö.

Från att det tidigare varit möjligt att söka efter restauranger efter avstånd blir det från och med den 22 september möjligt att också söka på avhämtningsalternativ utifrån vad man är mest sugen på. Uber Eats lanserar nu nämligen sökbara kartor där det går att söka med både ord och emojis. Den nya funktionen ger användare över hela världen möjlighet att söka efter någon av Uber Eats restaurangpartners med hjälp av mat-emojis – vilket är särskilt praktiskt under resor till länder med andra språk! Tack och lov är ju pizza-emojin densamma över hela världen.

Beställ mat med hjälp av emojis med Uber Eats 3De nya sökbara kartorna kan vara användbara när du exempelvis går från jobbet och vill hitta den bästa sushin i farten på väg hem utan att behöva vänta eller letar efter en tacorestaurang i närheten av din texmex-sugna väns lägenhet. Användaren kan spara både pengar och tid genom att att beställa mat i förväg och hoppa över kön, samtidigt som de nya kartorna också är ett sätt att upptäcka det bästa som Uber Eats har att erbjuda i områden som ligger för långt hemifrån för att dyka upp i leveransflödet.

Såhär går det till att beställa avhämtning med Uber Eats nya sökbara kartor:

  1. Ladda ned Uber Eats-appen eller gå in på www.ubereats.com. För den som redan har ett Uber-konto går det att logga in med samma uppgifter.
  2. Öppna kartan i appen och välj “avhämtning” som leveransalternativ
  3. Skriv in vad du är sugen på i ditt närområde (med ord eller emojis). Se över utbudet inklusive det exakta avståndet från den befintliga platsen.
  4. Beställ avhämtning och följ beställningen i realtid

 

Relaterade Artiklar