Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET ManageEngine lanserar säkerhetslösning för Microsoft 365

ManageEngine lanserar säkerhetslösning för Microsoft 365

Publicerat av: Redaktionen

Inuits leverantör ManageEngine lanserar M365 Security Plus som hjälper organisationer att upprätthålla en hög säkerhet i sin Microsoft 365 miljö inklusive Exchange Online, Azure AD, OneDrive for Business, Microsoft Teams och alla andra Microsoft 365-tjänster.

ManageEngine lanserar säkerhetslösning för Microsoft 365 2

M365 Security Plus är en lösning för att säkra Exchange Online, Azure AD, OneDrive for Business, Microsoft Teams och alla andra Microsoft 365-tjänster.

“När organisationer flyttar ut delar av sin IT till molnet är det viktigt att säkerhetsnivån kan bibehållas och att de känner att de har kontrollen”, säger Erik Tjärnkvist, Produktansvarig på Inuit AB.

Några viktiga funktioner i M365 Security Plus:

  • Avancerad audit: Granska de kritiska och misstänkta aktiviteterna i Microsoft 365 med detaljerade rapporter.
  • Realtidsvarningar: Skapa e-postvarningar för obehöriga användaraktiviteter som tillståndshöjningar, filåtkomst, lösenordsändringar etc.
  • Innehållssökning: Identifiera e-post med personlig identifierbar information (PII), kontouppgifter och verksamhetskritisk data för att höja säkerheten.
  • Övervakning av service och prestanda: Håll koll på tjänstens och enheternas hälsostatus med e-postvarningar och grafiska dashboards
  • Delegering utan administration: Skapa roll-, domän-, användare-, och attributbaserade helpdeskroller samt virtuella användare för att delegera de mindre kritiska uppgifterna.

M365 Security Plus kan laddas ner och testas kostnadsfritt i 30 dagar. Kontakta oss på Inuit för att få en demonstration av lösningen och priser.

Relaterade Artiklar