Huawei har öppnat flaggskeppsbutik i Shanghai

Huawei har öppnat sin absolut största flaggskeppsbutik.

Huawei har öppnat flaggskeppsbutik i Shanghai 1
Huawei har öppnat flaggskeppsbutik i Shanghai

Den nya butiken är placerad i Shanghai och kommer erbjuda allt ifrån Huaweis konsumentprodukter till föreläsningar om filmskapande, musik, programmering och konstutställningar. Totalt kommer Huawei att ha 220 personer tillgängliga för att ge råd, tips, inspiration och support. Butiken är inrymd i Nanjing Building, en byggnad i Art-Deco stil uppförd under mitten av 1930-talet.

Huaweis nya flaggskeppsbutik täcker hela bredden av Huaweis konsumentprodukter. Därtill kommer en personalstyrka på 220 personer att ge besökare tips, inspiration, råd och support. Det är personal med en mängd olika erfarenheter och som kan dela med sig av sitt kunnande inom sport, musik, dans eller andra intressen.

Flaggskeppsbutiken kommer dessutom att stå som värd för olika föreläsningar. Totalt fler än 60 föreläsningar varje vecka. Ämnena kommer att variera och besökare kommer att kunna ta del av föreläsningar om filmskapande, programmering, hälsa och musik. Som del i föreläsningsprogrammet kommer olika kreatörer, konstnärer och teknikexperter medverka i konstsalonger, möten och konversationer varje månad.

Den som vill besöka butiken hittar den på East Nanjing Road i Shanghai. Butiken återfinns i Nanjing Building som är del av ett affärsområde på nästan 5000 kvadratmeter. Fastigheten är en Art Deco-byggnad uppförd 1935 av Silas Aaron Hardoon, en brittisk fastighetsmäklare. Nanjing Building har nyligen genomgått en noggrann renovering vilken gett fastigheten nytt liv.