Han är Varbergs entreprenören och låtskrivaren som den 25 november släpper sitt sjätte album ”Vita Hästar”!
Hem DETALJHANDEL Magnus Nilsson är Varbergs entreprenören och låtskrivaren som den 25 november släpper sitt sjätte album “Vita Hästar”!

Magnus Nilsson är Varbergs entreprenören och låtskrivaren som den 25 november släpper sitt sjätte album “Vita Hästar”!

Publicerat av: Redaktionen

Magnus Nilsson ägare och VD för skokedjan Din Sko och Skopunkten (Nilson Group), har alltid haft musiken som sitt intresse.

Att han dessutom skriver musik och sedan 2008 släppt fem album, två EP och ett antal singlar därtill som soloartist, säger mycket om hans musikintresse!

Det märks att Magnus musik och texter under åren blivit alltmer samhällstillvända och hans tankar är mer intensiva handlar mycket om dagens världsproblem.

I hans texter finner man också mycket av Magnus tankar kring kärlek, relation, familj och många andra vardagliga ting. Magnus säger,

”Texterna är allra viktigast för mig, både när jag lyssnar och gör egen musik. En av de låtar som betyder mycket för mig och som jag tycker fortfarande håller är ”I min drömvärld” från mitt första album 2008. Jag fick en riktig kickstart med den. Jag åkte på radioturné neråt Skåne och spelade live på en rad olika radiostationer och I min drömvärld blev utmanare på Svensktoppen”.

Han är Varbergs entreprenören och låtskrivaren som den 25 november släpper sitt sjätte album ”Vita Hästar”!

Magnus Nilsson

”Det händer att jag gråter när jag skriver och då vet jag att jag hittat rätt. Många av mina texter ligger väldigt nära mig själv, även om de inte alltid är egenupplevda”.

Nu är Magnus Nilsson aktuell med sitt sjätte album ”Vita Hästar” som finns ute på alla streamingtjänster fredag den 25 november. Här kommer din recensions och lyssningslänk till hans kommande album, Albumet ”Vita Hästar” är producerat av Jens Classon och Benjamin Önnhed.

https://promo.theorchard.com/eMuOxSbKpsbezekCcwFY

Album diskografi:

2008 I Min Drömvärld

2011 Nattsvarta Timmar

2016 Utan Dig

2019 En Värld I Kaos

2020 Jag Är Ingen Profet

2022 Vita Hästar (släpps den 25/11)

Relaterade Artiklar