Leverantör för passersystem i storstäder
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Leverantör för passersystem i storstäder

Leverantör för passersystem i storstäder

Publicerat av: Redaktionen

I Stockholm och andra svenska storstäder så blir det allt vanligare med fastighetsboxar och smarta passersystem som gör att behovet av dörrskyltar minskar. Det ökar säkerheten.

Leverantör för passersystem i storstäder

Moderna lås till hus och hem

Fastighetsboxarna installeras i entrén och det gör att brevbärare och andra inte behöver åka hiss och gå i trappor för att dela ut post. Det är också uppskattat! När en fastighet väljer att installera den här typen av boxar så brukar det också gå bra att få hjälp med namnskyltar i byggnaden. Det betyder att det finns en tjänst som alltid kan rycka ut och byta namn när det behövs.

De som bor i byggnaden kan då direkt ringa till företaget som har hand om namnskyltar för att se till att nödvändiga uppdateringar görs. Ringer du på morgonen så kan det hela vara klart på eftermiddagen när du kommer hem från jobbet. Det beror förstås lite på vilken dag det gäller och hur snabbt fastighetstjänsten kan komma. Men en sak är säker, om fastigheten har en samarbetspartner som tar hand om passersystem, porttelefoni, brevboxar och namnskyltar så behöver du aldrig bli frustrerad över att försöka förstå hur saker och ting ska göras.

Du slipper sitta på forum online där folk beskriver hur namn ska bytas på en säkerhetsdörr som inte ser ut som din. Och du slipper jaga efter en vaktmästare som inte hinner med att byta namn då det finns element som inte värmer som de ska mitt i vintern.

Det har blivit lättare att byta namn

Det har blivit lättare att byta namn i Sverige och det är också en anledning till att fler behöver byta namnskylt oftare. Det går numera att byta namn flera gånger och det krävs inte längre en besvärlig procedur. Du kan alltså heta Kurt i år och vara Sven nästa år. När det blir så lätt att byta namn så är det inte så dumt att det är minst lika lätt att få ordning på skyltningen därhemma.

Elektroniska system är lätta att uppdatera

Moderna passersystem är också lätta att uppdatera. Då det finns en porttelefon så kommer den ju också att ha nummer och namn. Titan beslag är ett bolag som har moderna varianter med touch-skärm. Du kommer att se namnet digitalt och det blir lätt att ringa på rätt dörr redan i porten. När namnbyten sker så är det ju inte bara du som vill att det ska stå rätt på dörrskylten. Besökare och post behöver också få den nya informationen snabbt. Det får de med hjälp av porttelefoner och fastighetsboxar som är lätta att uppdatera och som sköts på rätt sätt.

Med ett smart system för fastigheten så kan det vara så att man med en enkel uppdatering får rätt information på alla platser. Det är något som spar tid. Detta oavsett om de som bor i fastigheten byter namn och rumskamrat ofta eller inte. För den som jobbar som vaktmästare så är ett enklare system för märkning av lägenheter också en fördel. Det gör att ett telefonsamtal om namnbyte lätt kan hanteras. Kanske till och med utan att vaktmästaren eller någon från fastighetstjänsten kommer till dörren!

Med tanke på detta så kan det vara mycket smart att se till att det är tydligt och klart vem som ska ta hand om namnbyten på dörrar och precis hur detta ska gå till!

Relaterade Artiklar