Lyko stärker organisationen och utser Retail Sales Officer
Hem NYHETER Lyko stärker organisationen och utser Retail Sales Officer

Lyko stärker organisationen och utser Retail Sales Officer

Publicerat av: Redaktionen

Lyko Group AB (publ) utnämner Erica Wredberg till ny Retail Sales Officer.

Lyko stärker organisationen och utser Retail Sales Officer 2Erica kommer närmast från tjänsten som Försäljnings- och marknadschef på Finsmakarens Trädgård AB men har dessförinnan en lång erfarenhet från Åhlens City – senast i rollen som försäljningschef.

Lyko är ett tillväxtbolag och en ledande hårvård- och skönhetsspecialist med ambition att förändra branschen. Verksamheten bedrivs i två segment: online samt retail, vilket utgörs av fysiska butiker med integrerade salonger.

”Jag är mycket glad över att hälsa Erica välkommen till Lyko och därmed förstärka retailsegmentet. Med Ericas gedigna bakgrund inom fysisk detaljhandel, bland annat sex år som försäljningschef på Åhléns city, samt goda erfarenhet av förändringsledning har vi hittat den perfekta försäljningschefen för Lykos retailsegment. Samtidigt som jag välkomnar Erica till koncernledningen vill jag också passa på att tacka Samuel Andersson för tiden som Retail Sales Manager och önska honom lycka till i sin nya roll som Head of Retail Development”, säger Joanna Hummel, VD på Lyko.

Erica Wredberg tillträder sin tjänst den 14 maj 2018.

Relaterade Artiklar