Hem NYHETER Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Publicerat av: Redaktionen

Kronans Apotek har under corona-krisen skänkt bort handdesinfektion i stora mängder, bland annat till Gustavsbergs vårdcentral och till organisationen Vid Din Sida.

Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission 3Nu får även Stockholms Stadsmission hjälp av företaget som skänker dem cirka 900 liter handdesinfektion. Stockholms Stadsmission driver flera boenden och dagverksamheter för människor som lever i utsatthet och hemlöshet. Leveransen till Stockholms Stadsmission bjussar Enköpings Åkeri på, som är ett underåkeri till Schenker.

Kronans Apotek har levererat cirka 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission, en gåva som syftar till att hjälpa människor i utsatthet.

– Det här är verkligen en uppskattad gåva som kommer väl till användning i våra enheter inom Stockholms Stadsmission under den pågående pandemin, säger Susanna Nygård, ansvarig företagsinsamling partnerföretag

Anders Torell, Vd på Kronans Apotek säger:

–Även om den här krisen inte varar i all evighet så är den långt ifrån över. Därför vill vi fortsätta att hjälpa till där vi kan om än med en så enkel sak som att skänka handdesinfektion.

Relaterade Artiklar