Hem NYHETER Kostnadsfria möten via Easy Teams

Kostnadsfria möten via Easy Teams

Publicerat av: Redaktionen

Easy Telefoni erbjuder företag att kostnadsfritt använda deras samarbetsplattform Easy Teams för att ge företag rätt förutsättningar att jobba hemifrån i dessa utmanande tider.

Kostnadsfria möten via Easy Teams 3Vid det här laget har nog ingen missat coronaviruset (Covid-19) och hur det påverkat vårt samhälle. Många gör det de kan genom att beordra anställa att jobba hemifrån och förbjuda fysiska möten för att minska spridningen av viruset. Easy telefoni drar nu sitt strå till stacken genom att erbjuda Easy Teams helt kostnadsfritt.

”Det största jobba hemifrån-experimentet någonsin”

Som CNN skriver har coronaviruset (Covid-19) triggat det största jobba hemifrån-experimentet någonsin, ett experiment som kräver rätt verktyg för att inte verksamheten ska stanna.

För att enkelt kunna genomföra videomöten, hålla teamet sammansvetsat och förenkla vardagen för företag som kanske inte har rätt verktyg väljer Easy Telefoni att låta företag använda Easy Teams helt kostnadsfritt på obestämd tid.

– För oss var det inget svårt beslut. Det känns logiskt att göra det vi kan för att se till att företag har rätt verktyg på plats för att fortsätta bedriva sin verksamhet utifrån bästa förmåga. Vi själva har inte direkt påverkats av viruset då vi är vana att jobba via video då vi sitter utspridda runt om i landet men indirekt drabbas vi ju alla och då är det viktigt att hjälpas åt säger Alexander Westlund VD på Easy Telefoni.

Easy Teams är inte bara ett fantastiskt samarbetsverktyg för ditt företag. Eller en grym telefonväxel. Easy Teams är både och. Det gör att du kan hålla videomöten, ta emot samtal, chatta med kollegor och kunder och dela dokument – allt i samma arbetsflöde.

Relaterade Artiklar