Koll på farten – på Cake’s eldrivna designmotorcyklar
Hem LEVERANTÖRERGARMIN Koll på farten – på Cake’s eldrivna designmotorcyklar

Koll på farten – på Cake’s eldrivna designmotorcyklar

Publicerat av: Redaktionen

Vår kund CAKE behövde hitta en partner som kunde hjälpa dem med kunskap, komponenter och delmontage till en displaymodul, samtidigt som det skulle gå snabbt och vara flexibelt.

Koll på farten – på Cake’s eldrivna designmotorcyklar

OEM Electronics levererar en displaymodul till CAKE’s eldrivna motorcyklar.

CAKE utvecklar eldrivna offroadmotorcyklar – premiumcyklar där kvalitet och design är i fokus. När sortimentet skulle utökas med elektriska motorcyklar godkända för att köra på allmän väg, behövdes en displaymodul för att visa hastighet, motorstatus med mera.

”Vi blev rekommenderade att kontakta OEM Electronics för arbetet med displaymodulen”, berättar Robin Karlsson, Product Development Manager på CAKE. ”Vi behövde en partner som förstod vad vi ville ha, som kunde teknologin, hade komponenterna samt någon att bolla idéer med”, fortsätter Robin.

Samarbetet inleddes med att vi på OEM Electronics tog fram förslag på olika displayer och modullösningar. Olika tekniker jämfördes och efter beslut gick det fort framåt.

”Vi är ett ungt företag som rör oss snabbt framåt och vi utvecklar våra produkter hela tiden. Vi designar varje del själva och har en klar bild över hur vi vill ha det. I samarbetet med OEM Electronics har vi hittat en partner som förstår vad vi vill ha och som ger oss möjligheten att vara flexibla och arbeta snabbt”, säger Robin.

DELMONTAGE FÖR FÖRENKLAD MONTERING
Displaymodulen, som bland annat visar hastighet, består av en TFT-display, en silikonknappsats samt en ljusledare i silikon med vitt pigment för bästa ljusspridning. Med kretskort och kapsling från CAKE samt kablage från vårt systerbolag Helag bygger vår förädlingsavdelning ihop allt till en färdig modul för snabb och smidig montering i CAKEs produktion.

”Vi får snabba leveranser och har hittat en bra partner i OEM Electronics. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete”, avslutar Robin.

Relaterade Artiklar