Tre tunga namn till Togee Technologies – ska stärka varumärket i Europa
Hem E-HANDEL Tre tunga namn till Togee Technologies – ska stärka varumärket i Europa

Tre tunga namn till Togee Technologies – ska stärka varumärket i Europa

Publicerat av: Redaktionen

I kölvattnet av sporadiska lockdowns stärker Togee Technologies, i ett försök att dra nytta av den nyligen explosionsartade online-handeln hemifrån, sitt verkställande team av rådgivare i samband med att antalet användare av appen Togee ökar i Europa.

Tre tunga namn till Togee Technologies – ska stärka varumärket i Europa

Daniel Diegelmann, CEO Togee Technologies AB

Med Togee kan mobilanvändare för första gången någonsin skärmdela från mobilen och samtidigt kommunicera via röst- och videosamtal, chatt och rita på skärmen (doodla), på en och samma gång i realtid. Skärmdelningarna kan spelas in och sparas som videor för att publiceras i sociala medier, vilket kommer påskynda den virala spridningen av Togee än mer.

Med snabb tillväxt kommer snabba förändringar, och Togee Technologies stärker nu sitt team med de nya rådgivarna Christian Resell, Ben Walker och Ted Nelson.

Christian Resell, VD för Maze Interior, har tidigare erfarenhet som VD för Svenssons i Lammhult, managementkonsult för McKinsey och som VP för Bubbleroom. Ben Walker, f.d. Brand Manager för Tinder,  tar över som CMO efter att ha arbetat med andra stora varumärken som Uber och Nestlé. Tillsammans med Ted Nelson, tidigare CCO för Truecaller med över 20 års erfarenhet av att bygga digitala företag, tillför de  nu sin samlade kunskap inom global e-handel och digital försäljning.

E-handeln växer astronomiskt, och anpassningen av ny teknik för att förbättra kundupplevelsen online kommer att avgöra vem som lyckas sticka ut. Togee är den första och överlägset mest avancerade tekniska lösningen på marknaden som möjliggör shopping online – tillsammans. Flera företag har redan registrerat sig och kan snart använda Togee som plugin-tjänst på sina webbplatser för att låta användare snabbt bjuda in vänner, eller kundsupport, för att göra shopping på nätet till något socialt och roligt.

– Med dessa experttillskott är jag optimistisk att Togee kommer bli en stor aktör inom social shopping online, säger Daniel Diegelmann, CEO Togee Technologies AB

Relaterade Artiklar