Joakim Lundell blir introrösten till e-handelspodden Ecommerce Hackers
Hem NYHETER Joakim Lundell blir introrösten till e-handelspodden Ecommerce Hackers

Joakim Lundell blir introrösten till e-handelspodden Ecommerce Hackers

Publicerat av: Redaktionen

Podden, som fått namnet Ecommerce Hackers, kommer att handla om vardagliga problem som e-handlare möter.

Tanken med podden är att gräva djupare kring e-handelsfrågor som rör SEO, Paid social, Google och Growth Hacking.

Joakim Lundell blir introrösten till e-handelspodden Ecommerce Hackers

På bild Jorge Castro med Fedja Porobic

– I det första avsnittet får lyssnarna en introduktion till podden. Vi kör helt ofiltrerat och utan manus. Under det andra avsnittet så kommer vi att prata om SEO och dom vanligaste misstagen e-handlare gör. Populära ehandelsprofiler kommer även att gästa podden för att snacka digital marknadsföring och e-handel, säger Jorge Castro, VD på Growth Marketing

Bland dom många gästerna på listan finns bland annat Johan Svensson från ehandel.se som ska prata liveshopping.

Ecommerce Hackers startades av en slump när Fedja och Jorge träffades hösten 2021. Tanken var att entreprenörerna skulle slå ihop sina bolag.

Efter några veckors tid bestämde sig de nyblivna vännerna att inte slå ihop bolagen men att i stället driva en podd tillsammans där de delar med sig av branscherfarenheter.

– Personligen tycker jag at det saknas poddar där man som e-handlare får handfasta tips och tricks om vad man kan göra för att förbättra sin trafik, konvertering och tillväxt JUST NU och inte en historielektion om hur eller vad någon framgångsrik e-handlare gjort för flera år sedan och eftersom både jag och Jorge flitigt gillar att dela med oss av kunskap så var det naturligt att teama upp i podd formatet säger Fedja Porobic, VD på Porobic Group

Podden leds av Growth experterna Fedja Porobic och Jorge Castro som själva gästat dom största poddarna inom digital marknadsföring. Inom kort kommer podcasten också att gästas av flertalet branschexperter. Bakom introrösten till podden finns influencern Joakim Lundell.

Det första avsnittet av Ecommerce Hackers ligger redan ute på de platser där poddar finns. Eller klicka här.

Relaterade Artiklar