Elite 7 Pro Gold Beige: Jabras minsta och mest kraftfulla hörlurar
Hem PRODUKTNYHETER Jabras minsta och mest kraftfulla hörlurar: Elite 7 Pro Gold Beige

Jabras minsta och mest kraftfulla hörlurar: Elite 7 Pro Gold Beige

Publicerat av: Redaktionen

Ljudutrustningstillverkaren Jabra har lanserat en ny version i serien Elite 7 Pro, nämligen Gold Beige.

Med en diameter på sex millimeter och en vikt på 5,4 gram per hörlur erbjuds de minsta och mest kraftfulla trådlösa hörlurarna i företagets sortiment.

Elite 7 Pro Gold Beige: Jabras minsta och mest kraftfulla hörlurar

Produkten har utvecklats med hjälp av data från 62 000 öronscanningar för att det ska passa det genomsnittliga människoörat. Därtill har Jabra integrerat frekvensberoende tryckavlastningsventiler för maximal komfort.

När det kommer till batteritid har Jabras Elite 7 Pro Gold Beige åtta timmars speltid och upp till 30 timmar i laddningsfodralet. Därtill räcker det med endast fem minuters laddning för att hörlurarna ska räcka för en timmes användning.

Jabras Elite 7 Pro Gold Beige erbjuder även flera smarta funktioner. Exempelvis gör hörlurarnas Bluetooth Multipoint-stöd det möjligt för användare att ansluta sig till tvåenheter samtidigt. Därtill har Elite 7 Pro Gold Beige Jabras MultiSensor VoiceTM-teknik, vilket innebär att de fyra mikrofonerna samarbetar med en sensor för att fånga upp vibrationer och ljudvågor från användarens ben. Det resulterar i en klar och tydlig samtalsröst oavsett ljudmiljö.

Jabra Elite 7 Pro levereras med färdiginstallerad Alexa, Siri och Google Assistant (endast Android). Utöver Gold Beige-versionen erbjuds även Titanium Black och Black

Relaterade Artiklar