Jabra lanserar Jabra Elite 25e, hörlurar för trådlösa samtal och musik med det bästa batteriet i sin prisklass
Hem DETALJHANDEL Jabra lanserar Jabra Elite 25e, hörlurar för trådlösa samtal och musik med det bästa batteriet i sin prisklass

Jabra lanserar Jabra Elite 25e, hörlurar för trådlösa samtal och musik med det bästa batteriet i sin prisklass

Publicerat av: Redaktionen

Jabra, en del av GN-gruppen och pionjärer inom ljudlösningar, lanserar nu Jabra Elite 25e – in-ear stereohörlurar för trådlösa samtal och musik* som har det bästa batteriet i sin prisklass.

Jabra lanserar Jabra Elite 25e, hörlurar för trådlösa samtal och musik med det bästa batteriet i sin prisklass 1

Jabra Elite 25e, hörlurar för trådlösa samtal och musik

Jabra Elite 25e är hörlurar anpassade för rörlighet som möjliggör enkel växling mellan samtal och musik under hela dagen för optimal effektivitet och produktivitet – allt detta till ett bra pris.

Jabra Elite 25e-hörlurarna är perfekt konstruerade: en laddning ger upp till 18 timmars batterilivslängd – vilket ger dig friheten att hålla kontakten med andra när som helst och var som helst. Detta är den bästa prestandan för hörlurar i den här klassen. Oavsett om hörlurarna används när du lyssnar på musik, åker till och från jobbet eller när du ringer och tar samtal möjliggör den vindskyddade mikrofonen total koncentration.

Nackbandet är böjbart och designen garanterar en bra passform och komfort hela dagen. Genom att förbättra passformen med Jabras EarGels™ får användarna bättre ljud. Eargels och högtalarna är konstruerade för en ljudupplevelse utöver det vanliga. Den nya eargeldesignen möjliggör en säkrare och bekvämare passform med mindre ljudläckage som resultat. Detta förbättrar ljudupplevelsen markant, så oavsett om du föredrar fyllig bas eller klara, höga toner kommer ljudkvalitén att vara perfekt.

Med en särskild röstkontrollknapp och en uppläsningsfunktion av meddelanden har du snabb åtkomst till Siri® och Google Now™, så att du får lätt tillgång till information när du är på språng. Det finns inte längre något behov av att ta upp telefonen ur fickan om du vill svara på ett samtal eller ändra låtval.

– Jabra Elite 25e är konstruerad med en person som har många bollar i luften och ständigt är på språng i åtanke och som värderar högkvalitativa samtal och musik på resande fot, säger Claus Fonnesbech, marknadschef på Jabra. Ingen produkt som för närvarande finns på marknaden levererar denna nivå av batterilivslängd och erfarenhet för samma pris som Jabra Elite 25e. Därför tror vi att denna produkt, som följer i fotspåren till den framgångsrika Jabra Elite Sport, är värd namnet Elite.

Funktioner:

• Musik och samtal för hela dagen. Upp till 18 timmars batteritid.

• Fantastisk hållbarhet. Vind- och vattenbeständig. IP54-klassad.

• Ännu bättre passform. Förbättrat nackband och EarGelsTM-design.

• Optimal anslutning. Ansluter upp till åtta enheter via Bluetooth® och två samtidigt med Multiuse™

• Röstkontrollknapp. Snabb åtkomst till Siri® och Google Now™.

• Exceptionell ljudkvalitet. Högtalare konstruerade för enastående ljud.

Ta reda på mer om nya Jabra Elite 25e på: http://www.jabra.com/elite25e

Relaterade Artiklar