IT-jätten Dustin väljer Board
Hem NYHETER IT-jätten Dustin väljer Board som nytt affärsstöd

IT-jätten Dustin väljer Board som nytt affärsstöd

Publicerat av: Redaktionen

Board International ger Nordens ledande onlinebaserade IT-partner Dustin ett nytt affärsstöd.

Board International, den ledande leverantören av plattformar för beslutsstöd, offentliggör att den onlinebaserade IT-partnern Dustin, med verksamhet i Norden och Benelux, har valt Board för att hjälpa dem att förbättra koncernens affärsstöd.

”Vi är mycket stolta över att få ingå det här partnerskapet med Dustin och ser det som ett bevis på att vårt helhetskoncept är attraktivt för företag med högt ställda krav på användbarhet och tillgänglighet för sin ekonomiska information”, säger Jakob Hartzell.

IT-jätten Dustin väljer Board

Jakob Hartzell

Board har under året lyckats vinna flera stora kunder med sitt koncept med en lättillgänglig beslutsplattform som samlar ekonomiska data för såväl planering, rapportering och koncernkonsolidering, som avancerad modellering och optimering av affärsprocesser, lagerhantering och betalningsflöden.

Jakob Hartzell tror att en viktig del av Boards framgång är att de kan visa hur resultatet kommer att se ut för kunderna tidigt i urvalsprocessen. Ett annat skäl är möjligheterna att sköta plattformen själva utan att kunden bli alltför beroende av leverantören eller konsulter.

”Vi är en strategisk partner som kunderna kan växa med, samtidigt som de behåller stor kontroll över sitt beslutsstöd och hur det ska utvecklas. I takt med att fler kundföretag blir datamogna kommer detta att bli ett tydligare krav på leverantörerna i vår bransch”, förklarar Jakob Hartzell.

Han ser fram mot att få sätta i gång projektet med Dustin tillsammans med partnern Attollo, som hjälper Board att leverera lösningen.

”Det är tacksamt att få arbeta med Boards plattform som är så flexibel och samtidigt kraftfull. För oss innebär det att vi kan lägga all vår kreativitet i kundens tjänst och åstadkomma bättre resultat på kortare tid”, säger Jesper Handin, säljansvarig för beslutsstöd på Attollo.

 

Relaterade Artiklar