40 år med Voltcraft
Hem E-HANDEL 40 år med Voltcraft

40 år med Voltcraft

Publicerat av: Redaktionen

Tillförlitlighet och precision sedan 1982: Professionell utrustning för industri, laboratorium, hantverk och utbildning

Kvalitet och innovation med ett optimalt pris-prestandaförhållande och med fokus på att uppfylla kundernas krav: Detta står varumärket Voltcraft för sedan 40 år tillbaka. Hela tiden har produktutbudet haft fokus på tillförlitlighet och precision.

Oavsett om det gäller mätteknik, miljömätteknik, spänningsförsörjning och nätdelar, laddningsteknik och powerbanks, batterier, uppladdningsbara batterier eller endoskop: Yrkesmässiga tekniska användare inom utveckling, laboratorier, hantverk, underhåll och utbildning, såväl som studenter, elever, teknikentusiaster och professionella hemmafixare uppskattar den gedigna kvaliteten och den innovativa tekniken hos Voltcrafts produkter, som har testats praktiskt i fyra decennier. 40 år – inom elektronikbranschen är det nästan en evighet. Omvänt betyder detta: Bara riktigt framgångsrika varumärken håller sig på marknaden så länge. Voltcraft är ett sådant varumärke!

Utan innovation blir det inga framsteg

Produktexperten Harald Lehner känner varumärket Voltcraft väl sedan mer än 30 år tillbaka. Han är väl förtrogen med de fler än 1 700 produkterna i Voltcrafts sortiment. Han vet också exakt vilka krav som det dagliga arbetet i laboratoriet, i verkstaden eller i produktionen ställer på teknisk utrustning för mätning, laddning och nätverksteknik: “Arbetsmiljön där våra produkter kommer till användning förändras med en rasande fart och den tekniska innovationstakten går också snabbare och snabbare. Därför utvecklar vi också våra produkter dynamiskt, för att de hela tiden ska vara så lätta att använda och så optimerade för användarnas behov som möjligt.” Så det är inte konstigt att många Voltcraft-enheter har imponerat med sina tekniska funktioner, både när de lanserades, under de senaste fyra decennierna och även fortsättningsvis imponerar, när de ligger långt före konkurrenterna i innovationshöjd.

Mätexakthet från fabrik
40 år med Voltcraft

Voltcraft erbjuder lämpliga produkter för alla tänkbara tekniska användningsområden. Fotokälla: Conrad

Tillverkningen av Voltcrafts enheter är också gjord med precision. De tillverkas i produktionsanläggningar som testats för att uppfylla den europeiska marknadens höga kvalitetsstandarder. Strikta kvalitetskontroller säkerställer att produkterna uppfyller alla nationella och internationella säkerhetsstandarder, som CE, VDE och ISO. Förutom de höga tekniska kvalitetskraven uppfyller produkterna naturligtvis också RoHS- och REACH-riktlinjerna.

Eftersom testning och mätning i första hand handlar om exakthet är Voltcrafts enheter som standard fabrikskalibrerade (utan certifikat). Dessutom erbjuder Conrad, för nästan alla mätenheter, en officiell kalibrering mot en kostnad. Det gäller certifikat i enlighet med DIN EN ISO 9001:2015 eller DIN EN ISO/IEC 17025:2018 (DAkkS-ackrediterat laboratorium). Mer information om kalibreringstjänsten finns här: https://www.conrad.se/om-oss/tjaenster/kalibreringsservice

Detta kan Conrads kunder se fram emot under jubileumsåret!

40 år med Voltcraft – det är verkligen något att fira! Våra kunder kan se fram emot en speciell jubileumsprodukt varje månad. Det kommer att finnas begränsade specialversioner av befintliga produktserier och även nya produkter till jubileumspris. Varje månad kommer också Voltcrafts expertteam att presentera innovativa produkter och sortiment för mätning, testning och kontroll inom olika temaområden.

 

Relaterade Artiklar