Amadeus partnerskap med Microsoft Azure är den största teknologiska transformationen i Amadeus historia
Hem NYHETER Amadeus nya partnerskap med Microsoft Azure är den största teknologiska transformationen i Amadeus historia

Amadeus nya partnerskap med Microsoft Azure är den största teknologiska transformationen i Amadeus historia

Publicerat av: Redaktionen

Amadeus går in i en ny dimension med Microsofts partnerskap som kommer att leda till spännande möjligheter och mervärde för resebranschen.

Vi kallar denna nya dimension “Cloud Planet” för att göra rättvisa åt dess storlek.

Det kommer att föra Amadeus teknologi och kapacitet närmare kunderna och öppna upp ett helt nytt universum av möjligheter.

”Förflyttningen till Microsoft Azure är den största teknologiska transformeringen i Amadeus historia”, säger Johan Nordqvist, Managing Director Amadeus i Skandinavien. ”Azure molnteknologi kommer revolutionera våra programvaruutvecklingscykler, datakapacitet och föra oss närmare våra kunder. Det säkerställer en framtidsäker infrastruktur och ett prioriterat samarbete med ett av världens mest pålitliga teknikföretag”, fastslår Johan.

“Målet är att ta vara på de möjligheter som molnteknologin erbjuder och att arbeta tillsammans med Microsoft och hela resebranschen för att transformera resandet. Vi vill att våra kunder ska kunna utveckla riktigt engagerande lösningar ovanpå vår teknologi”, säger Christophe Bousquet, Chief Technology Officer, Amadeus.

Amadeus partnerskap med Microsoft Azure är den största teknologiska transformationen i Amadeus historia“Förhoppningen är att om inte alltför många år kommer mänskliga hjärnor och datormaskiner att kopplas samman, och att den sammankopplingen kommer att tänka som ingen mänsklig hjärna någonsin har tänkt och bearbeta data på ett sätt som inte närmats av de maskiner vi känner idag.”   J. C. R. Licklider, 1960

På många sätt kommer Amadeus molnresa med Microsoft att föra oss närmare den vision som formulerades av den första talesmannen för ett “intergalaktiskt datornätverk” i J.C.R. Licklider för mer än 60 år sedan. Vi för Amadeus närmare den teknologi de arbetar med, samtidigt som vi öppnar upp för nya spännande möjligheter att skapa bättre reseupplevelser med Microsoft.

Tillsammans med Microsoft har vi redan satt upp ett innovationsprogram genom vilket vi utforskar och utvecklar nya reselösningar som erbjuder en smidigare och mer personlig användarupplevelse. I den här rapporten fördjupar vi oss på övergången till Microsoft Azure, hur vi arbetar tillsammans som partners för att definiera och implementera nästa generations resetjänster och vad det betyder för framtidens resor.

 

Relaterade Artiklar