ISS och H&M Sverige i rikstäckande samarbete

ISS och H&M Sverige har tecknat ett avtal som innebär att ISS kommer att leverera service till H&M:s butiker i hela landet.

ISS och H&M Sverige i rikstäckande samarbete 1Det nya avtalet gäller från och med 1 oktober 2019 och inkluderar städtjänster till närmare 200 siter. ISS förmåga att med egen personal kunna leverera samma servicenivå i hela landet samt en lyhördhet och förståelse för kundens behov var avgörande delar för H&M vid valet av partner.

– Det nya avtalet med ISS går i linje med vår strategi att minska antalet leverantörer för att möjliggöra ett tätt samarbete med ett fåtal. Vi går från ett tidsbaserat upplägg till ett kvalitetsbaserat, som vi är övertygade om kommer att lyfta städkvaliteten och butiksupplevelsen för våra kunder.

– Vi ser också att ISS har kapaciteten att kunna driva på innovation och produktutveckling av städning i retailmiljö. Vi har tillsammans planer på att testa och utvärdera nya verktyg och metoder, bland annat robotteknik, då vi ser möjligheter att kunna effektivisera städningen ytterligare, säger Victor Bokegård, Country Facility Manager för H&M Sverige.

– Vi är otroligt glada och stolta över att H&M Sverige har valt ISS som partner. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med H&M arbeta för att ytterligare förbättra kundnöjdheten och serviceupplevelsen i H&M:s butiker med utveckling och innovation i fokus, säger Gary Kidd, ISS.