Täby kommun står inför en stor digitaliseringsresa och väljer Stadsnätsbolaget som partner
Hem NYHETER Täby kommun står inför en stor digitaliseringsresa och väljer Stadsnätsbolaget som partner

Täby kommun står inför en stor digitaliseringsresa och väljer Stadsnätsbolaget som partner

Publicerat av: Redaktionen

Stadsnätsbolaget kommer förse Täby kommun med den passiva infrastruktur för digital kommunikation.

Täby kommun står inför en stor digitaliseringsresa och väljer Stadsnätsbolaget som partner 2Redan sommaren 2020 skall hela infrastrukturen vara i drift. Detta innebär att Täby kommun och deras medborgare kommer få tillgång till världens bästa möjligheter att kommunicera digitalt.

Täby kommun har fantastiska ambitioner gällande digitalisering och vi hoppas att de med vår fiberinfrastruktur får bästa möjliga förutsättningar att lyckas säger Johan Sundberg, vd för Stadsnätsbolaget.

Att Täby kommun väljer att kroka arm med oss är otroligt glädjande och vi ser med stor optimism fram emot en stor leverans men även ett omfattande ansvar åt Täby kommun. Vi kommer inte bara att leverera detta till kommunen utan även uppgradera hela vår digitala infrastruktur i Täby för företag och hushåll. Detta med högre hastigheter i backbone samt stamnätsringar i kommunen med dubbla redundanta länkar till och från Täby. Företag och hushåll är beroende av bra kommunikation, allt från arbete eller vård i hemmet till avancerade molntjänster på kontoret avslutar Johan Sundberg.

Relaterade Artiklar