INTERSPORT är Sveriges Bästa E-handlare 2018
Hem E-HANDEL INTERSPORT är Sveriges Bästa E-handlare 2018

INTERSPORT är Sveriges Bästa E-handlare 2018

Publicerat av: Redaktionen

INTERSPORT positionerar sig som den ledande omnikanal retailern för sport på marknaden, med fokus på att skapa en friktionsfri köpupplevelse.

INTERSPORT är Sveriges Bästa E-handlare 2018 2I detta arbete är e-handeln och de digitala satsningarna, för att skapa en sömlös övergång mellan online och butik, avgörande för att ligga i framkant. Just detta har INTERSPORT tagit fasta på och nu ger gediget arbete utdelning.

Det är många som vill gratulera INTERSPORT till utmärkelsen och berömmer dem för sajtens hastighet, utformningen av sajten i mobilen och att det överlag är väldigt smidigt att handla och betala på intersport.se. En av dem är Johanna Allhorn, chefredaktör på Ehandel.se.

– Vi gratulerar INTERSPORT till titeln Sveriges Bästa E-handlare 2018. Företaget har genomfört flera satsningar på sin e-handelsverksamhet och det är roligt att se att det har uppmärksammats av kollegorna i branschen. Vi på e-handel.se ser fram emot att följa INTERSPORT på företagets fortsatta resa i e-handelns spännande värld, säger hon.

INTERSPORT själva tackar ödmjukast alla branschkollegor som röstat på dem.

– Vi är stolta och glada för den här utmärkelsen, och extra kul när våra branschkollegor ser vad vi försöker åstadkomma, säger Johan Lidenmark, Chief Digital Officer på Intersport, som avslutande ord.

Sveriges Bästa E-handlare 2018, är en tävling som arrangeras av ehandel.se. Ehandel.se är nyhetsförmedling går hand i hand med deras diskussionsplattforms syfte, att sprida kunskap och stärka den svenska och nordiska e-handelsbranschen.

Läs mer

http://www.ehandel.se/Sveriges-Basta-E-handlare-2018-ar-en-butikskedja,12317.html

Relaterade Artiklar