Logistikstartupet Airmee ger e-handlare nya möjligheter att leverera snabbare till sina kunder
Hem E-HANDEL Logistikstartupet Airmee ger e-handlare nya möjligheter att leverera snabbare till sina kunder

Logistikstartupet Airmee ger e-handlare nya möjligheter att leverera snabbare till sina kunder

Publicerat av: Redaktionen

E-handeln av allt från mat till fysiska produkter har på allvar tagit fart i Sverige och efterfrågan på snabba och bekväma leveranser har aldrig varit större.

Logistikstartupet Airmee ger e-handlare nya möjligheter att leverera snabbare till sina kunder 2I samband med detta sker nu stora förändringar inom logistikindustrin på alla fronter. Ett av de företag som nu växer kraftigt är logistikstartupet Airmee. Företaget har utvecklat ny världsledande teknologi baserat på flera års forskning på KTH som gör att sista milen-leveranser kan göras upp till 10 gånger så effektivt jämfört med dagens lösningar och därmed mer hållbart från ett miljöperspektiv.

Över 100 e-handlare, butiker och restauranger har på kort tid börjat att leverera med Airmee. Företaget erbjuder den mest kompletta sista milen-lösningen på marknaden tack vare sin teknologi. Genom att optimera sin logistikflotta i realtid kan Airmee hämta varor från varulager över hela Sverige och leverera samma dag samt även leverera så snabbt som inom 1h från upphämtningsplatser i Stockholm.

– Vi är idag ensamma på marknaden och troligen det enda logistikstartupet i världen som både kan hämta från varulager och leverera samma dag och även leverera lokalt inom 1h. Kärnan i vår verksamhet är vår nästa generationens teknologi som gör att vi kan optimera logistikflottor i realtid, och därmed ha en mycket högre fyllningsgrad på fordonen vilken i sin tur möjliggör snabbare och hållbarare transporter, säger Julian Lee, VD på Airmee.

Airmee erbjuder full transparens och flexibilitet på sina leveranser genom att mottagaren via SMS bland annat kan spåra budet i realtid på karta, se exakt på minuten när leverans anländer, ändra tid på leveransen och skicka tillbaka returer.

97% av alla leveranser sker inom 15 minuter från aviserad tid.

Det kommande året är Airmee fokuserat på att fortsätta växa i snabb takt och erbjuda de mest  moderna logistiklösningarna på marknaden för e-handlare. Airmee som redan fått stor uppmärksamhet internationellt bland transport- och logistikbolag för sin revolutionerande teknologi kommer även fortsätta att investera i sin teknologi.

– Vår fordonsflotta gör idag tusentals leveranser per dag och har kapacitet att klara av alla e-handlare i Sverige. Vårt fokus är att skapa för miljön mer hållbara logistiklösningar och samtidigt alltid ligga längst fram vad gäller snabba och bekväma leveranser, avslutar Julian Lee.

Relaterade Artiklar