Influens.se arrangerar Nordens första event för influencer marketing-branschen – nu släpps Early Bird-biljetter
Hem E-HANDEL Influens.se arrangerar Nordens första event för influencer marketing-branschen

Influens.se arrangerar Nordens första event för influencer marketing-branschen

Publicerat av: Redaktionen

Nedräkningen har börjat och branschen förbereder sig inför Nordens första Influencer Marketing Summit – branscheventet för alla som jobbar med influencer marketing – som äger rum den 20 september 2022 på Quality Hotel Friends i Stockholm.

I dag öppnar vi biljettförsäljningen, och släpper ett begränsat antal Super Early-Bird-biljetter.

Så passa på att klippa en biljett till ett lägre pris! Det du kan förvänta dig är en dag full av nätverkande och utveckling som avrundas med prestigefylld prisutdelning och som sedan övergår till en rolig och avslappnad AW, där musik, drinkar och mat står i centrum.

Influens.se arrangerar Nordens första event för influencer marketing-branschen – nu släpps Early Bird-biljetter“- Det här kommer att bli något branschen inte sett tidigare. Vi har känt av trycket och intresset från branschen väldigt starkt sedan vi gick ut med nyheten om eventet, så biljettsläppet idag känns extra kul”, säger Izabella Bielecka, IMS produktägare och chefredaktör på Influens.se.

Influencer Marketing Summit är det första nordiska eventet som fokuserar helt och hållet på influencer-branschen och dess utmaningar.

Eventet kommer att erbjuda föreläsningar och insikter från experter och stora branschprofiler. I en miljö där branschens olika spelare – influencers, varumärken, byråer och plattformar – finns i samma rum.

“- Det är lika självklart att influencer-branschen ska ha sin egen branschkonferens som att det behövdes en branschsajt. Det är en ny bransch med stora frågor och många möjligheter att samlas kring”, säger Johan Svensson som är VD på Ehandel som står bakom satsningen på Influens.se.

I år lägger vi grunden för ett återkommande branschmöte och för framtidens hållbara influencer marketing-bransch. Missa inte årets viktigaste branschevent och var en del av utvecklingen.

Plats: Quality Hotel Friends i Stockholm

Dag: 20 september 2022

Info och biljetter: Influencermarketingsummit.se

 

 

Relaterade Artiklar