IFROGZ släpper Sound Hub – en ny serie av trådlösa hörlurar
Hem NYHETER IFROGZ släpper Sound Hub – en ny serie av trådlösa hörlurar

IFROGZ släpper Sound Hub – en ny serie av trådlösa hörlurar

Publicerat av: Redaktionen

IFROGZ, ett ZAGG-företag, börjar nu sälja Sound Hub – en trådlös hörlursfamilj där Sync, XD2, Tone och Plugz ingår.

IFROGZ släpper Sound Hub - en ny serie av trådlösa hörlurar 2Modellen Sound Hub Sync gör trådlöst ljud mer flexibelt än någonsin då Bluetooth-mottagaren förvandlar alla enheter med en 3,5 mm-kontakt till en trådlös enhet.

Alla trådlösa hörlurar i produktserien har kapslingsklassningen IPX-2 för att klara de allra tuffaste träningspassen och motstå fukt och svett. Andra funktioner är EQ-inställningar för musik och tal, mikrofon med noise cancellation och magnetiska in-ear hörlurar. Den trådlösa kontrollen kan fästas på kläderna för att minska vikten på hörlurarna och ge en bekvämare lyssningsupplevelse.

Sound Hub XD2 har tre EQ-inställningar så att användaren kan välja rätt ljud. Default-ljudet är utvecklat for pop och rock. Bass Boost är anpassat för hiphop och R&B samt podcastinställningen är framtagen för att göra röster klara och tydliga. Sound Hub Tone och Sound Hub Plugz trådlösa hörlurar har tre olika EQ-inställningar: musikinställning, filmställning samt en podcast-inställning som förbättrar röstkvaliteten.

Alla hörlurarna har garantin IFROGZ’s Earbud Tips for Life warranty. Om gummipropparna skulle tappas bort, bli slitna eller skadade, kommer IFROGZ att ersätta dem.

Relaterade Artiklar