Idag lanseras Nextory i Spanien
Hem APPAR Idag lanseras Nextory i Spanien

Idag lanseras Nextory i Spanien

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i år förvärvade Nextory den spanska boktjänsten Nubico.

Apparna har nu slagits samman och idag lanseras Nextory för läsare och lyssnare i hela Spanien.

Redan från start har Nextory ett gigantiskt utbud av ljudböcker, e-böcker och tidningar med mer än 300.000 titlar på spanska och engelska.

Lanseringen innebär att Nextory-appen nu finns tillgänglig på totalt nio marknader runt om i Europa. Nextory kommer att ha en unik fördel i Spanien eftersom det är den enda tjänst som erbjuder ljudböcker, e-böcker och digitala tidningar i en och samma app.

Idag lanseras Nextory i Spanien– Vi har haft ögonen på den spanska bokmarknaden under flera år och väntat på rätt tillfälle att lansera. När vi fick möjlighet att förvärva den spanska bokappen Nubico kände vi att det var dags. Vi ser mycket fram emot att öka läsandet och lyssnandet genom att erbjuda det bredaste utbudet av böcker och tidningar i Spanien, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

Nubico byter namn till Nextory

I juni 2021 förvärvade Nextory den spanska appen Nubico, som var Spaniens största, inhemska streamingtjänst för e-böcker och tidningar. Nubico ägdes tidigare av den ledande förlagsgruppen Grupo Planeta och den globala telekomoperatören Telefónica.

– Expansionen i Spanien har hittills varit en fantastisk resa. Vi är verkligen stolta över att vi mycket framgångsrikt har lyckats genomföra Nextorys första förvärv, trots att vi befinner oss mitt uppe i en pandemi. Nu kommer vi fokusera på att etablera Nextorys varumärke i Spanien där vi också behåller starka, strategiska allianser med förlaget Planeta och telekomföretaget Telefónica. Något som ökar våra möjligheter att marknadsföra böcker för att få spanjorerna att läsa och lyssna mer än tidigare, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>