”Idag har jag varit spelfri i 3 år.”
Hem GAMING ”Idag har jag varit spelfri i 3 år.”

”Idag har jag varit spelfri i 3 år.”

Publicerat av: Redaktionen

Idag säger vi stort grattis till en klient som firar tre års spelfrihet och som beskriver känslan så här:

”Ett år till har gått och idag har jag varit spelfri i tre år.

Tre år som tagit mig från botten till en betydligt bättre version av den pappa, kompis och medmänniska jag vill vara.

”Idag har jag varit spelfri i 3 år.”Jag är idag en lugnare, tryggare och stabilare version av mig själv. Jag vet att min sjukdom är livslång och att jag inte får släppa garden för då riskerar jag att falla tillbaka in i mardrömmen.

Trots att ekonomin var körd i botten och min trovärdighet väldigt låg så har jag lyckats vända det och i dagarna så fick jag bort det sista blancolånet.  Mitt mål för dagen är detsamma som igår och det är att göra det som krävs för att kunna vara spelfri en dag till.

 

Tack för all hjälp.

Relaterade Artiklar