Hem NYHETER Huawei sänder online-versionen av Huawei Connect 2020

Huawei sänder online-versionen av Huawei Connect 2020

Publicerat av: Redaktionen

Online-versionen av Huaweis ICT-evenemang, Huawei Connect 2020 inleddes under gårdagen med ett webinar om att utforska den verkliga kapaciteten i data och synergin mellan enheter och molnet i den digitala tidsåldern.

Huawei sänder online-versionen av Huawei Connect 2020 3Huawei Connect 2020 arrangeras som online-event mellan den 13 och 15 oktober.

Huaweis främsta mål med flaggskeppsevenemanget och den öppna plattformen Huawei Connect är att bygga ett öppet och sunt branschekosystem som gynnar kunder, partners och andra intressenter och tillsammans med dem skapa nytt värde för alla inom branschen. Den första delen av Huawei Connect arrangerades den 23-25 september i år, där talarna berättade om trender och möjligheter inom digitalisering av branschen, visade avancerad ICT-teknik, produkter och lösningar och fortsätter idag med bland annat ett webinar om hur AI möjliggör hållbar datacenter-energi och samtal om HUAWEI CLOUD Stack.

Se sändningarna från den 23 september här: https://e.huawei.com/se/huaweiconnect2020

-Öppna plattformar och forum som bjuder in till diskussion och kunskapsdelning, är viktiga för alla branscher i dessa dagar. Huawei Connect bjuder på intressanta samtal om ICT-branschen och hur vi skapar nytt värde tillsammans. Jag ser framemot att få höra om de trender och utmaningar som branschen möter idag och om den teknik och lösningar som tar oss och våra kunder ett steg längre in i den digitala eran, säger David Liu, vd Huawei i Norden och Baltikum.

Evenemanget fortsätter under dagen, den 14 oktober och under morgondagen, den 15 oktober, där Huawei arrangerar två webinars per dag. Under sändningarna kommer talarna bland annat berätta om trender och utmaningar inom IP-teknik, hur Huawei 5G Wi-Fi 6 påskyndar företags digitala transformation och hur AI möjliggör hållbar datacenter-energi.

14 oktober:

  • Webinar 2: Webinar 2: IP Technology and DC Autonomous Driving Networks in the Intelligence Era
  • Webinar 3: Huawei Wi-Fi 6 and All-Optical Intelligent Internet in the Intelligent Era

15 oktober:

  • Webinar 4: AI Enables Green Data Center Energy, Leading Industry Transformation
  • Webinar 5: Operation Support Service Solution Launch and HUAWEI CLOUD Stack

Relaterade Artiklar