Hem NYHETER Nextorys kundbas fortsätter växa – intäkterna har ökat med 76 procent

Nextorys kundbas fortsätter växa – intäkterna har ökat med 76 procent

Publicerat av: Redaktionen

Boktjänsten Nextory har lämnat ytterligare ett starkt kvartal bakom sig.

Nextorys kundbas fortsätter växa - intäkterna har ökat med 76 procent 3Bolagets intäkter har hittills ökat med 76 procent i år jämfört med samma nio månader förra året. Nextory fortsätter därmed sin snabba tillväxt och har även slagit rekord i antal nya prenumeranter under en månad.

Nextorys kundbas har fortsatt att öka kraftigt även under årets tredje kvartal och tillväxten har varit stark såväl i Sverige som på bolagets utländska marknader. I juli slog bolaget dessutom nytt rekord i nya prenumeranter under en och samma månad. Antalet nya kunder ökade med hela 81 procent under juli, augusti och september jämfört med samma kvartal förra året.

– Vi lämnar en fantastisk sommar bakom oss. Fler personer än någonsin tidigare har börjat läsa och lyssna på böcker i vår app. Nu har vi sett att allt fler äldre har börjat prenumerera på Nextory, vilket är mycket glädjande att se. Samtidigt fortsätter barn och unga att upptäcka böckernas värld med hjälp av mobilen. En av de kategorier som har ökat mycket i popularitet hos oss är nämligen interaktiva barnböcker, där man kan läsa och lyssna samtidigt, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

Relaterade Artiklar