Hem NYHETER Huawei Mate 40 Pro bästa kameramobil på marknaden enligt DxOMark

Huawei Mate 40 Pro bästa kameramobil på marknaden enligt DxOMark

Publicerat av: Redaktionen

Den senaste DxOMark-rankningen indikerar att Huawei Mate 40 Pro är utrustad med marknadens bästa mobilkamera.

Huawei Mate 40 Pro bästa kameramobil på marknaden enligt DxOMark 2

Huawei Mate 40 Pro bästa kameramobil på marknaden enligt DxOMark

Huaweis senaste flaggskeppstelefon fick enastående 136 poäng tack vare dess enastående foto- och videofunktioner.

Huaweis senaste flaggskeppstelefon, Huawei Mate 40 Pro, har testats av DxOMark och tack vare en 1/1.28” sensor och f/1.9 bländarlins, en 20 MP sensor med större pixlar och 5x tele-kamera, är den rankad som den bästa mobiltelefonen inom foto och video som för närvarande finns på marknaden. DxOMark utvärderade både tekniska och fotografiska funktioner i den senaste Huawei-modellen mycket högt, vilket gav en total på 136 poäng. Fotopoänget på 140 var baserat på enastående prestanda i alla underkategorier och en otroligt intuitiv användarupplevelse för stillbildsfotografering. Tittar man närmare på denna kategori var de högst rankade fotoparametrarna exponering, färg och textur, med 109, 104 respektive 101 poäng.

Det nya Huawei-flaggskeppet imponerar också med sina videofunktioner och sätter en ny standard inom området. Detta bekräftas av klassificeringarna i videokategorin, där viktiga parametrar inkluderar: autofokus (105 poäng), brus (105), stabilisering (102), exponering (102) och zoom (tele- och vid) (88), medan totala videopoängen når 116 poäng.

Fullständig rapport: https://www.dxomark.com/huawei-mate-40-pro-camera-review-dynamic-range-monster/

Huawei Mate 40 Series har Mate Series DNA i sin kärna. Under de senaste åtta åren har det funnits 10 framstående generationer av Mate Series-enheter och nu tar de senaste smarttelefonerna Mate till nya höjder med den bästa tekniken i branschen. Huaweis användarupplevelse och starka FoU-investeringar har gjort dem banbrytande inom mobiltelefoner vad gäller foto- och video.

Relaterade Artiklar