Hem NYHETER Disney+ lanserar GroupWatch

Disney+ lanserar GroupWatch

Publicerat av: Redaktionen

Disney+ lanserar en ny funktion för att vänner och familj ska kunna se filmer och serier från Disney+ biblioteket tillsammans – även på distans.

Disney+ lanserar GroupWatch 3Disney+ GroupWatch lanserar en ny funktion som låter användarna se filmer och serier från Disney+ tillsammans med vänner och familj på distans. GroupWatch gör det möjligt för upp till sju personer att titta tillsammans i en synkroniserad uppspelning genom olika plattformar som webbläsare, mobil, anslutna TV-enheter och smart-TV, och dela reaktioner i realtid.

– Berättelserna kommer till liv när du kan dela och njuta av dem tillsammans med andra. När många fortfarande är distanserade från vänner och familj innebär GroupWatch ett säkert sätt att umgås digitalt. Funktionen innebär att du kan se dina favoritfilmer eller serier från Disney+ tillsammans med dina bästa vänner även om ni är i varsitt vardagsrum, säger Jerrell Jimerson, SVP Product Management för Disney+.

Man aktiverar GroupWatch genom GroupWatch-ikonen som finns på informationssidan för respektive serie eller film i det omfattande biblioteket på Disney+.

Därefter får den användare som startade GroupWatch en länk för att bjuda in upp till sex andra personer att titta tillsammans (Disney+ -abonnemang krävs). Inbjudan måste skickas från en mobil eller webbläsare, men man kan sedan titta via sin anslutna TV-enhet eller smart-TV.

GroupWatchs synkroniserade uppspelning gör det möjligt för varje deltagare att pausa, spela, spola tillbaka eller snabbspola för hela gruppen.

 

Relaterade Artiklar