Hem NYHETER Huawei lanserar FreeBuds Studio, over-ear-hörlurar med smart dynamisk brusreducering och enastående ljudkvalitet

Huawei lanserar FreeBuds Studio, over-ear-hörlurar med smart dynamisk brusreducering och enastående ljudkvalitet

Publicerat av: Redaktionen

Huawei Consumer Business Group presenterade idag företagets första trådlösa over-ear-hörlurar, Huawei FreeBuds Studio.

Huawei lanserar FreeBuds Studio, over-ear-hörlurar med smart dynamisk brusreducering och enastående ljudkvalitet 2

Nya Huawei FreeBuds Studio

De nya hörlurarna erbjuder en lyssningsupplevelse med Hi-Fi-kvalitet i upp till 48 kHz för att återge de rika detaljerna i högupplöst musik in i minsta detalj. Den branschledande smarta dynamiska aktiva brusreduceringen (ANC) har tre lägen som kan växlas beroende på omgivningens ljud. Tack vare den dubbla anslutningen kan användare säga hej då till komplicerad parkoppling och njuta av den sömlösa anslutningen från Huawei FreeBuds Studio.

Huawei FreeBuds Studio, som hämtat inspiration från geometri och enkelhet, erbjuder ett stilrent utseende och bekväm passform. Det är inte bara ett par hörlurar, utan också en smart assistent som gör att konsumenter kan uppleva en hel värld av digitalt ljud på ett smart sätt.

Nytänkande estetik med geometriska former

Huawei FreeBuds Studio kombinerar konst och teknik för att leverera ett vackert designat och bekvämt par hörlurar som passar många olika stilar. Istället för att använda komplicerade former är kåporna utformade med enkla linjer och cirklar, avslutade med en metallisk matt konsistens för ett premiumutseende. En cylindrisk arm i rostfritt stål förbinder bygeln och kåporna i en unik design.

Huawei FreeBuds Studio förbättrar användarupplevelsen ytterligare genom större kåpor som mäter 65mm x 42mm med en passform som passar de flesta öron. Öronkuddarna i proteinläder känns inte bara mjuka och bekväma, de ger också bra ljudisolering. Bygeln har en strömlinjeformad design och kan dras ut till 150 grader för att passa olika huvudformer och -storlekar.

Modern lyssningsupplevelse med högupplöst ljudkvalitet

Tack vare professionella akustiska komponenter som finjusterats av ljudexperter stöder Huawei FreeBuds Pro ett extremt brett frekvenssvar på 4Hz – 48kHz, för en fantastisk, detaljrik musikåtergivning.

Huawei FreeBuds Studio har ett specialkonstruerat högtalarelement. Ett fyrskikts polymermembran på 40 mm möjliggör ett bredare och mer precist frekvensområde, samtidigt som Huaweis egenutvecklade L2HC-trådlösa ljud-codec-teknik möjliggör en ljudöverföringshastighet på upp till 960 kbps. Detta gör att HUAWEI FreeBuds Studio verkligen kan reproducera högkvalitativt ljud med alla dess detaljer.

Intelligent dynamisk brusreducering för en helt ny ANC-upplevelse

Huawei FreeBuds Studio har den innovativa “TAT”-ljudisoleringsstrukturen i dubbla lager och smart dynamisk ANC med en effekt på upp till 40dB. Med den inbyggda IMU-miljösensorn och mikrofonsystemet kan hörlurarna exakt upptäcka användarens ljudmiljö och erbjuda tre ANC-lägen som kan anpassas till miljön för bättre brusreducering.

Dessutom stöder Huawei FreeBuds Studio genomhörningsläge och röstläge, så att användare kan hålla sig medvetna om sin omgivning eller ha tydliga konversationer utan att ta av sig hörlurarna. Dessutom tar det helt nya brusreduceringssystemet med sex mikrofoner upp röster mer riktat och kan därmed effektivt fokusera på röster och filtrera bort bakgrundsbrus.

Sömlösa anslutningar för en uppdaterad ljudupplevelse

Användare förväntar sig mer och mer att anslutningar kan göras till dubbla enheter. Huawei FreeBuds Studio har fyra kanaler, dubbla lägen och dubbla anslutningar, vilket gör det möjligt för användare att samtidigt ansluta till två enheter utan att behöva koppla från och ansluta igen. Det stöder inte bara dubbel anslutning med Huawei-enheter, utan också med andra Android-, iOS- eller Windows-baserade enheter för att möjliggöra äkta sömlös anslutning mellan enheter.

Huawei FreeBuds Studio är branschens första trådlösa over-ear-hörlurar med dubbla antenner som erbjuder 360 graders rundriktad Bluetooth-täckning för en mer stabil anslutning. Även på platser med stark signalstörning som flygplatser kan den dubbla antenndesignen på ett intelligent sätt identifiera och automatiskt växla till en annan antenn med en starkare signal, vilket ger bättre anslutning och stabilitet för smidiga telefonsamtal.

När Huawei FreeBuds Studio är fulladdade kan de spela musik med ANC i upp till 20 timmar eller 24 timmar utan ANC. Huawei FreeBuds Studio kan med bara tio minuters snabbladdning erbjuda fem timmars musikuppspelning med ANC på eller åtta timmar med ANC av.

Nya Huawei FreeBuds Studio uppfyller användarnas alltmer krävande ljudbehov. Dess trådlösa ljudprestanda med Hi-Fi-kvalitet, banbrytande brusreduceringsupplevelse och interaktiva funktioner förbättrar både arbete och underhållning med komfort hela dagen.

Pris och tillgänglighet

Huawei FreeBuds Studio kommer att säljas i Sverige, men lanseringsdatum är ännu inte fastställt. Rekommenderat cirkapris 299 EUR.

Relaterade Artiklar