Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei AppGallery växer med TomTom GO Navigation

Huawei AppGallery växer med TomTom GO Navigation

Publicerat av: Redaktionen

Ett av världens ledande navigationsföretag, TomTom, har nu släppt sin senaste app – TomTom GO Navigation.

Huawei AppGallery växer med TomTom GO Navigation 3Appen innehåller en mängd innovativa funktioner gällande rutter, trafikinformation och detaljerade 3D-kartor med mera. En navigationsapp i absoluta framkant som nu också finns tillgänglig i Huawei Appgallery.

-Vi är oerhört glada över att välkomna TomTom Go Navigation till Huawei AppGallery. Navigation är en nyckelfunktion i våra mobiler och bland de mest använda. Därför är det extra värdefullt och glädjande att TomTom, som ett av världens ledande navigationsföretag, tar plats i vår appbutik, säger Jacky Zhao, Nordisk CEO på Huawei Consumer Group.

TomTom GO Navigation levereras med den nya TomTom Online Sök och Routing-funktionen, vilket gör det lättare att söka efter en destination och bästa rutten. Därtill ingår TomTom Traffic, en trafikinformationstjänst i realtid. TomTom GO Navigation är helt reklamfri och kapitaliserar inte på användarnas personuppgifter. Appen erbjuder en 30-dagars gratis provperiod utan krav på abonnemang. Appen är integrerad med In-App Purchases (IAP) från Huawei Mobile Services (HMS) för att erbjuda AppGallery-användare en säker och sömlös upplevelse.

Många populära appar i AppGallery – Huawei AppGallery innehåller redan nu många globala och lokala appar och fler publiceras i rask takt. Bland de svenska apparna märks BankID, Swish, Freja eID, Kahoot, Fodora, Sleepcycle, KRY, Hitta.se, Biluppgifter, Telldus Live! mobile, TV-matchen, Storytel, Nextory och Truecaller. Utöver detta finns också en hel del weblänkar till svenska medier och andra användbara tjänster tillgängliga.

AppGallery, Phone Clone och Petal Search – Ett annat sätt att flytta appar mellan Android-enheter är Huaweis Phone Clone-tjänst som finns tillgänglig som app i befintliga butiker. Som komplement finns även Huaweis Petal Search där användaren kan söka efter appar och se vart de finns för nedladdning. På den svenska marknaden är dessutom många företags webbsidor anpassade för mobiler och kan användas via browsern.

Huawei Mobile Services i snabb tillväxt – Ekosystemet kring HMS, Huawei Mobile Services, och AppGallery fortsätter att växa. Nyligen kommunicerades att HMS ekosystem nu har 700 miljoner användare globalt vilket innebär en tillväxt på 32 procent jämfört med samma period förra året. Även antalet registrerade Huawei-utvecklare ökar och idag finns det 1,6 miljoner utvecklare globalt, vilket är en ökning med 76 procent från föregående år. Antalet applikationer som är integrerade med HMS Core är nu 81 000 till antalet.

Relaterade Artiklar