Hem NYHETER Nu finns discover.film tillgängligt i Huawei Video

Nu finns discover.film tillgängligt i Huawei Video

Publicerat av: Redaktionen

Huawei inleder nu ett samarbete med världens ledande plattform för kvalitativa kortfilmer, discover.film.

Nu finns discover.film tillgängligt i Huawei Video 3Samarbetet innebär att discover.film blir leverantör av kortfilmer till Huaweis videoplattform Huawei Video. Hela discover.films utbud kommer att integreras i Huawei Video och kommer därmed bli tillgängligt för 200 miljoner mobila enheter globalt.

-Spännande att vi nu kan presentera discover.film som vår nya premiumpartner i vår tjänst Huawei Video. Med det här samarbetet kan vi erbjuda riktigt bra kortfilmer till alla våra användare i Sverige och andra ställen i världen. Prisade och kvalitativa kortfilmer som spänner över en mängd olika genrer och kulturer och som visar vår ambition att ge våra användare kvalitetsunderhållning via våra smarta enheter, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

-Vi är mycket glada över att Huawei valt oss som strategisk partner för deras Huawei Video-app. Partnerskapet kommer inte bara att leverera kortfilmer av bästa kvalitet till en stor global publik, det ger också våra tusentals filmskapare en enorm distributionsplattform. Vilken i sin tur gör att miljontals människor från hela världen kan se filmskaparnas briljanta och prisbelönta filmer genom en fantastisk videofunktion, säger Sarah Thomson, vd och medgrundare av discover.film

Discover.film är en freemium-plattform med som sedan lanseringen i oktober 2019 har prenumeranter från mer än 190 länder. Discover.film är en plattform för kortfilmer, mellan 10 och 15 minuter långa, med världens största filmstjärnor, skådespelartalanger från hela världen och där i princip alla olika filmgenrer och språk finns representerade.

Huawei Video erbjuder bland det bästa och mest varierade utbudet av internationella och europeiska filmer. Användare kan välja mellan Huaweis mångsidiga GloCal-videoinnehåll för att bland annat titta på de riktigt stora filmerna, nationella som internationella, populära serier, barnprogram, konserter, dokumentärer, live-evenemang, nyheter, sport och annan underhållning. Därtill finns det ett stort urval av premium-paket med olika typer av innehåll. Genom att förena ett flertal innehållsleverantörer erbjuds ett omfattande underhållningsbibliotek. Användaren kan välja att prenumerera, att hyra mot en engångskostnad eller att kostnadsfritt ta del av nyhets-, fakta- och underhållningsbaserat innehåll.

Huawei Video har över 200 miljoner aktiva användare globalt. I Europa har tjänsten vuxit snabbt sedan den blev tillgänglig i tolv europeiska länder under våren 2020. För att kunna ta del av allt nytt innehåll och funktioner så behöver appen uppdateras till den senaste versionen (nuvarande 8.5.90.311).

Alla Huawei-enheter som körs med EMUI 8.0 och senare versioner kan uppdatera Huawei Video vilket kan göras genom att klicka sig in i appen. Användaren kan även uppdatera Huawei Video genom AppGallery och Google Play Store. För mer information om Huawei Video, vänligen följ länken: https://huaweimobileservices.com/huawei_video/

Relaterade Artiklar