Hem NYHETER Neo4j levererar den första och enda integrerade tjänsten för grafdatabaser på Google Cloud Platform

Neo4j levererar den första och enda integrerade tjänsten för grafdatabaser på Google Cloud Platform

Publicerat av: Redaktionen

Neo4j Aura för GCP möjliggör snabb utveckling av högpresterande, grafdrivna program i molnet

Neo4j levererar den första och enda integrerade tjänsten för grafdatabaser på Google Cloud Platform 2

Neo4j Aura för Google Cloud Platform gör det möjligt för utvecklare att komma igång med den ledande grafdatabasen på några minuter, direkt från Google Cloud Console för en sömlös, inbyggd upplevelse.

Neo4j®, ledande inom grafteknik, meddelade att Neo4j Aura för Google Cloud Platform nu finns som en helintegrerad grafdatabastjänst på Google Cloud Marketplace.

Neo4j Aura™ är utvecklat för molnet, byggt speciellt för datarelationer, och erbjuder det enklaste sättet att använda, hantera och skala en grafdatabas på. Sedan lanseringen har Neo4j Aura-kunder byggt över tusen kraftfulla applikationer, och kört miljarder komplexa sökningar varje månad.

Dagens annonsering introducerar Neo4j Aura Professional som en tätt integrerad grafdatabastjänst via Google Cloud Marketplace. Som en självbetjäningslösning är Neo4j Aura Professional designad för små och medelstora företag för att snabbt kunna bygga, använda och hantera grafaktiverade program.

Utvecklare på Google Cloud Platform (GCP) kan nu förvänta sig:

  • Hantering av grafdatabaser på autopilot: Starta Neo4j Aura på några minuter direkt från Google Cloud Console för en sömlös, inbyggd upplevelse. Håll dig à jour med automatiska uppdateringar, skala efter begäran med några klick, samtidigt som du undviker driftstopp eller underhållsfönster.
  • Enhetlig fakturering: Få en enda faktura för alla dina Google-tjänster och Neo4j Aura-användning för enkel kostnadshantering. Använd din fakturering på GCP och tillämpa utgiftsmål för Neo4j Aura.
  • Snabbare, grafdriven innovation: Dra nytta av en inbyggd grafarkitektur, flexibel datamodell och Cypher – det enkla, de facto-frågespråket för grafer. Leverera blixtsnabb prestanda med kompakt, elegant kod, även för de mest komplexa sökningarna.
  • Robust säkerhet och pålitlighet: Arkitektur från grunden för grafdata i molnet – Neo4j Aura är mycket tillgänglig med en självläkande infrastruktur och automatiserade säkerhetskopiering. Dina data är säker med end-to-end-kryptering och hållbara, med garanterade ACID-transaktioner.
  • Kodlös visualisering av grafdata: Neo4j Aura innehåller Neo4j Bloom, ett lättanvänt verktyg för grafutforskning som gör det möjligt att hitta mönster och få insikter, för både nybörjare och experter.
  • Transparent prissättning: Från bara 0,09$ per timme erbjuder Neo4j Aura en kostnadseffektiv och kraftfull grafplattform som hjälper utvecklare att komma igång.

Fawad Zakariya, Neo4j:s SVP för företags- och bolagsutveckling, förklarade vad GCP-kunder upplever när de använder Neo4j Aura för Google Cloud Platform.

“Via en enkel självbetjäningsmodell förlitar sig kunder från olika vertikaler på Aura för att bygga applikationer, inklusive kontaktspårning för COVID-19, kunskapsgrafer, P2P-betalningssystem och rekommendationer i realtid,” sade Zakariya. “Grafdatabasteknik utgör en oumbärlig del av modern data- och analysinfrastruktur. Som det senaste steget i Neo4j:s teknikintegration med Google Cloud är vi glada över att göra Neo4j Aura tillgängligt på Google Cloud Marketplace.”

I maj publicerade Gartner Top 10 Trends in Data and Analytics, 2020*. Rapporten säger: “att hitta relationer i kombinationer av olika data, med hjälp av graftekniker i stor skala, kommer utgöra grunden för moderna data och analyser. Detta gäller för kunskapsdiagram, datatyger, bearbetning av naturligt språk (NLP), förklarlig AI, analysering av alla typer av innehåll (X-analys) och för att ge ML och AI rikare kontext.”

Relaterade Artiklar