HP Smart Tank 7605 – Utskrifter under flera år utan bläckbyte
Hem PRODUKTNYHETER HP Smart Tank 7605 – Utskrifter nu under flera år utan bläckbyte

HP Smart Tank 7605 – Utskrifter nu under flera år utan bläckbyte

Publicerat av: Redaktionen

Flera insikter om privatpersoners utskriftskonsumtion har lett till att HP önskar erbjuda de bästa utskriftslösningarna på marknaden för familjer och hemmakontoret.

Teknikföretaget gör därför en storsatsning på sitt Smart Tank-sortiment som, i stället för vanliga bläckpatroner eller kassetter, använder sig av ett bläcksystem med större bläckflaskor som har re-fill möjligheter.

De större bläckflaskorna möjliggör upp till 3 års utskrift även om flera hundra färgsidor skrivs ut per månad.

Den moderna barnfamiljen har nog att tänka på för att få vardagen att fungera. När barnen har hämtats från fritidsaktiviteter, middagen lagats och intagits och skoluppgifterna ska skrivas ut är det ofta först då det upptäcks att bläcket är slut i skrivaren. Den nya Smart Tank 7605-modellen från HP är en utskriftslösning som riktar sig till både barnfamiljer och hemmakontoret och gör det möjligt att skriva ut i åratal utan att behöva oroa sig för att byta bläckpatroner.

“Med den nya HP Smart Tank 7605 blir vi av med frustrationerna av brist på bläck. I utvecklingen av skrivarna har vi analyserat familjers- och hemmakontorsarbetares användningsmönster. En insikt var att de olika användarna har en sak gemensamt: att de tar väldigt lång tid att köpa nytt bläck, vilket gör att skrivaren bara tycks ta plats. Under våra tester konstaterade vi att upp till 12 000 sidor i svart eller 8 000 sidor i färg kan skrivas ut innan nya bläckflaskor måste köpas in igen med Smart Tank systemet”, säger Rickard Strömdahl, Produktchef för skrivare på HP Sverige.

De stora bläckflaskorna som HP Smart Tank 7605 är utrustad med kompromissar inte med kvaliteten på utskrifterna och skanning. På så sätt finns det både tid och pengar att spara för barnfamiljer och anställda, som ofta jobbar hemma.

HP Smart Tank 7605 inkluderar funktioner som:
  • Smart skrivare: Skriv ut var som helst. Vem som helst kan komma åt skrivaren på ett säkert sätt, skicka och spara filer och skriv ut hemifrån eller praktiskt taget var som helst med vilken enhet som helst med HP Smart-appen.
  • När utskriften är klar meddelar appen dig även om bläck behöver fyllas på i skrivarens tank, vilket du enkelt kan göra från de medföljande spillfria bläckflaskorna.
  • Inget krångel med bläckpatroner: Till skillnad från de klassiska bläckpatronerna fyller du din HP Smart Tank-skrivare från spillfria flaskor, som kan återförslutas för att undvika spill.
  • Mer för pengarna: Priset per utskrifts-sida är låg och det medföljande HP-bläcket ger upp till 12 000 sidor i svart eller 8 000 sidor i färg.

HP Smart Tank 7605 – Utskrifter under flera år utan bläckbyte“Oavsett utskriftsbehov förtjänar både familjer och hemmakontorsarbetare en skrivare som fungerar utan problem när den tas i bruk. Med påfyllningen från spillfria bläckflaskor slipper du regelbundet byte av de normalt mindre bläckpatronerna som många skrivare använder”, avslutar Rickard Strömdahl.

 Pris och tillgänglighet

HP Smart Tank 7605 är tillgänglig via de flesta återförsäljarna i Sverige till ett rekommenderat pris av 5490 sek inklusive moms.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar