Nya Nokia T20 Tablet levererar fantastisk batteritid, mångsidighet och tillförlitlighet.

Den helt nya surfplattan är byggd med samma rigorösa kvalitetskontroll som Nokias telefoner och har därför en rad mångsidiga funktioner och lång batteritid.

Nokia T20 är den första enheten i den nya T-serien. Den är full av innovativa funktioner som du kommer att älska, inklusive en kristallklar 2K -skärm plus tre års månatliga säkerhetsuppdateringar och två års kostnadsfria uppgraderingar av operativsystemet (OS).

Florian Seiche, CEO, HMD Global säger: ”Vi är stolta över att alltid lyssna och svara på människors önskemål. Under det senaste året har vi sett en ökning av hybridarbete och onlineinlärning, liksom en ökad användning av sociala medier, plattformar för videosamtal och streamingtjänster – vilket har lett till en ökad aptit för surfplattor, vilka ökade med imponerande 53% i Q1 från 2020 till 2021. Så vi skapade HMD Globals första Nokia-surfplatta för att möta människors förändrade behov och deras önskan om mångsidig teknik och funktioner. Designad för arbete, lärande och lek, erbjuder vår Nokia T20 de klassiska egenskaper som människor har kommit att älska och förvänta sig av våra smartphones, i ett helt nytt format.”

Ben Wood, Chief Analyst at CCS Insight, lägger till: ”Marknaden för surfplattor vädrar morgonluft. Vår senaste Connected Consumer Radar-rapport understryker hur viktig denna kategori har blivit, där 27% av ägarna värderar sina surfplattor högre sedan pandemin bröt ut.”

Erkänd expertis inom säkerhet och mjukvara
Nya Nokia T20 Tablet levererar fantastisk batteritid, mångsidighet och tillförlitlighetPrecis som med Nokias telefoner står säkerhet och programvara i fokus. Två år med OS-uppgraderingar för kommande Android™-versioner ingår samt även tre års månatliga säkerhetsuppdateringar. När det gäller skärmtid är det lika viktigt att hjälpa till att hålla barn säkra som att vårda deras kreativitet och lärande. Nokia T20 levereras med Google Kids Space, ett pålitligt barnläge för barn att utforska appar, böcker och videor för att vårda sina nyfikna sinnen. Google Kids Space fungerar parallellt med ditt barns Google-konto, som föräldrar kan hjälpa till att hantera med Family Link föräldrakontroll

Nordisk design
Nya Nokia T20 är designad med samma skandinaviska designfilosofi som Nokias telefoner, en förenklad och ren design där varje detalj är noga genomtänkt.

En designmetod som fokuserar på att leverera rena, känslofyllda mönster där funktionalitet och hållbarhet är lika centrala begrepp som form och estetik. En vacker, minimalistisk design där allt är på rätt plats. Vi dekorerar inte saker, men skönheten kommer från den strukturella integriteten, formen och byggkvaliteten, säger Miika Mahonen, chefsdesigner Nokia T20.

Ett batteri som räcker länge
Nokia T20:s kraftfulla 8200mAh-batteri möjliggör 15 timmars surf, sju timmars konferenssamtal eller 10 timmars filmvisning. Enheten erbjuder också snabbare laddning, vilket innebär att du aldrig behöva vänta för länge på det goda.

Teknik som engagerar
Oavsett om du tittar på din favoritserie eller spelar kommer detaljerna återges på den utsökta 2K-skärmen. Den gör också att Nokia T20 är lika perfekt lämpad för att hantera viktiga affärsmöten som att delta i virtuella quizkvällar med kompisarna. Dessutom är den blåljuscertifierad och därmed snäll mot dina ögon.

När det är dags att koppla av kan du njuta av en ljudbok med barnen eller din favoritmusik med fantastisk ljudkvalitet. Tack vare stereohögtalare med OZO Playback kan du njuta av en verkligt uppslukande lyssningsupplevelse. Och med dubbla mikrofoner kan du alltid vara säker på att du kommer att höras även i bullriga omgivningar.

En affärspartner du kan lita på

Nokia T20 är certifierad enligt Googles Android Enterprise Recommended (AER) som uppfyller Googles strikta företagskrav, vilket innebär en enhet du kan lita på för att stödja ditt företag. Den nya surfplattan fungerar också med HMD Enable Pro, företagslösningen för mobilitetshantering för företag som är utformad för enkel användning och hantering av utplacerade enheter.

Relaterade Artiklar