Bzzt börjar nu köra i Malmö och Göteborg
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Bzzt börjar nu köra i Malmö och Göteborg

Bzzt börjar nu köra i Malmö och Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Bzzt har funnits i Stockholm sedan 2017.

Snart en halv miljon resor senare är det dags att börja köra i nya städer.

Först ut är Malmö den 4 oktober och två dagar senare rullar de första fordonen ut i Göteborg.

– Åren i Stockholm har gett massor av värdefull erfarenhet som vi tar med hit till Malmö. Vi ska se till att få en flygande start på de samarbeten vi kör igång med och sedan vill vi koppla på fler kunder. Restauranger som vill ansluta sig till vår leveranstjänst är välkomna att höra av sig. Samma sak gäller företag som vill erbjuda sina kunder hemleverans på 15-20 minuter säger Natalia Gustafsson, Head Of Operations för Bzzt i Malmö.

Utsläppsfria fordon och ett smart system som är enkelt för kunderna att koppla upp sig mot är några av faktorerna som gjort att Bzzt har kunnat växa i Stockholm.

Bzzt börjar nu köra i Malmö och Göteborg– Vi är jätteglada för responsen vi har fått här i Göteborg. Öppna famnen, verkligen. Göteborg är en innovations-scen att räkna med – näringslivet vill ha oss och vår utsläppsfria tjänst här. Vi har kunder på kö för att koppla upp sig mot vårt system. Det ger oss möjlighet att skapa volymer, sätta in fler fordon och därmed få ett ännu starkare värdeerbjudande här i Göteborg, säger Elin Tornblad, Head Of Operations för Bzzt i Göteborg.

Till en början kommer Bzzt att leverera mat och köra bud i Malmö och Göteborg. Men avsikten är att väldigt snart också börja köra podtaxi i båda städerna.

Relaterade Artiklar