Blocket driver med sakerna vi ångrar på ålderns höst– uppmanar till att köpa drömbilen innan det är för sent
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Blocket driver med sakerna vi ångrar på ålderns höst

Blocket driver med sakerna vi ångrar på ålderns höst

Publicerat av: Redaktionen

Att man jobbade för mycket, träffade ungarna för lite eller att man inte köpte en bil där bakluckan öppnas med en knapptryckning.

I sin nya kampanj driver Blocket med sakerna man ångrar när livet börjar gå mot sitt slut, och uppmanar alla att köpa sin drömbil medan tid är.

Blocket är Sveriges ledande marknadsplats för att köpa och sälja fordon, och utbudet spänner från charmiga gamla cabbar till lyxiga elbilar.

Men oavsett vilken typ av bil som får ditt hjärta att klappa lite extra så kan du hitta den på Blocket.

– Alla har ju olika syn på vad en drömbil är för just dem. För någon kanske det är en fin Mustang från -72. För någon annan en självparkerande elbil eller bara en pålitlig bil som tar en från punkt A till punkt B. Med den här kampanjen vill vi uppmuntra människor att skaffa sig bilen de alltid önskat sig, oavsett vilken bil det är, säger Marie Dam Feldborg, Marketing Director för Fordon inom Schibsted.

I filmen porträtteras en äldre kvinna som får besök av sitt barnbarn och får frågan om vad hon ångrar i livet. Svaret blir att hon önskar att hon hade köpt en bil med en baklucka som går att öppna med en knapptryckning.

– Jag tror att vi alla går runt och drömmer och tänker på saker vi skulle vilja göra någon dag men som av olika skäl inte blir av. Både i det stora och det lilla. Det här är ett sätt att driva med den universella känslan, och få fler att ta tag i att uppfylla i alla fall de där mindre drömmarna som kanske inte är så svåra att uppfylla, säger Kristian Packalén, Creative Director på Blocket.

Blocket driver med sakerna vi ångrar på ålderns höst– uppmanar till att köpa drömbilen innan det är för sentBlocket har även systervarumärken runt om i Norden, till exempel Bilbasen som är Danmarks största marknadsplats för nya och begagnade bilar. Kampanjen har producerats av Blocket i samarbete med Bilbasen och kommer att användas i såväl Sverige som Danmark. Kampanjen kommer att synas i Sverige mellan den 22 april och den 19 maj i TV, utomhus, poddar, radio, digitala kanaler och sociala medier. Kampanjen går live i Danmark ett par veckor senare.

Kampanjen är skapad med hjälp av den kreativa byrån Kid Collective, produktionsbolaget Bleck och den norska regissören Morten Borgestad.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar