Happy Plugs nya hörlurar kommer med Biomaster antimikrobiell teknologi
Hem PRODUKTNYHETER Happy Plugs nya hörlurar kommer med Biomaster antimikrobiell teknologi

Happy Plugs nya hörlurar kommer med Biomaster antimikrobiell teknologi

Publicerat av: Redaktionen

Happy Plugs® är designade i Sverige för att ge dig det senaste inom mode, funktion och teknik och lanserar nu officiellt Air 1 Zen true wireless, en världspremiär för deras antimikrobiella teknologi.

Det svenska fashion tech varumärket som finns i över 70 länder introducerar nu sin senaste modell av trådlösa hörlurar med Biomaster® antimikrobiell teknologi.

Air 1 Zen levereras med Biomaster antimikrobiell teknologi, ett effektivt sätt att hålla hörlurarna hygieniska och fria från tillväxt av oönskade mikroorganismer som kan orsaka nedbrytning, missfärgning och lukt, med en reduktion av upp till 99,99% av mikroorganismer. Behandlingen fungerar dygnet runt för att skydda produktytorna och det inbyggda antimikrobiella skyddet är effektivt under produktens livstid utan skadliga effekter*.

“I tider då medvetenhet om god hygienstandard är viktig, finner människor lugnet genom att fly in i musik, så Zen är ett passande namn för vår sjunde generation av true wireless hörlurar. Tillsammans med mervärdet av Biomasters antimikrobiella teknik kan vi erbjuda en annan nivå av sinnesro,” säger Andreas Vural, grundare av Happy Plugs.

Ulrika Björk, VD Polygiene avslutar: “Det är fantastiskt att se hur vi kan tillföra värde till detta starka svenska varumärke. Hörlurarna kommer att vara antimikrobiellt redo som Happy Plugs uttrycker det, och i slutändan betyder det att de också kommer att hålla längre. Idag kan alla relatera till denna typ av produkter, och med Biomaster får de ytterligare en stark och unik funktion! Vi är glada över att vara en del av Happy Plugs resa framöver.

Relaterade Artiklar