Guide till de bästa trådlösa hörlurarna för dina behov
Hem PRODUKTNYHETER Guide till de bästa trådlösa hörlurarna för dina behov

Guide till de bästa trådlösa hörlurarna för dina behov

Publicerat av: Redaktionen

Lyssnar du mycket på musik, podcasts eller pratar i telefon?

Guide till de bästa trådlösa hörlurarna för dina behov

Vill du slippa trasslet med sladdar men har svårt att välja i djungeln av hörlurar som finns idag?

Ska du ha in-ear lurar eller over-ears? Idag finns en uppsjö av olika valmöjligheter och teknik som innefattar alltifrån aktiv brusreducering, medvetet läge och högupplöst ljudkvalitet. Huawei guidar och hjälper dig att välja rätt hörlurar som passar dina behov där kvalitet och ljud står i fokus.

Förutom storleken skiljer sig funktionerna på over-ears hörlurar gentemot in-ears. De förstnämnda omsluter hela örat vilket ger ökad komfort så att du kan fokusera mer på musiken du lyssnar på. De är större och väger något mer men i gengäld får du en kraftig bas och förstklassigt ljud. Over-ears lämpar sig bra på exempelvis stadspromenaden eller hemmakontoret. In-ears är mycket lätta och tar minimalt med plats och passar egentligen de flesta tillfällen då de är enkla att använda i vardagen.

Huawei har ett brett sortiment av hörlurar – allt från instegsmodellen FreeBuds 3i till avancerade over-ears som FreeBuds Studio. För att enkelt kunna navigera bland utbudet och de tekniska funktionerna som passar dig bäst har Huawei listat sina mest populära hörlurar:

1. FreBuds Pro: in-ear lurar med anpassad och optimerad brusreducering
Huawei FreeBuds Pro är designade med stil och komfort i åtanke. Hörlurarna känner intelligent igen omgivande ljud och byter mellan brusreduceringslägen för att ge en optimal upplevelse. FreeBuds Pro upptäcker dock dina vanor för att inte reagera på beröringar som inte avser att styra enheten. Här kommer olika lägen som passar vid skilda situationer:

Ultra-läge – Luta dig tillbaka med förbättrad brusreducering när du till exempel reser. Förlora dig själv i musiken och stäng av alla störningar.

Soft-läge – Håller dig fokuserad genom att minska oljudet från skrivande, datorer och konversationer på arbetsplatsen, biblioteket eller andra tysta miljöer.

Allmänt-läge – Njut av fängslande musik eller spelljud på livliga gator eller fulla caféer tack vare minskat omgivande ljud.

Med aktiv brusreducering håller batteriet upp till 4,5 timmar; utan att brusreducering är aktiverad räcker batteriet hela 7 timmar utan att behöva laddas med det medföljande laddningsfodralet. Kläm bara på öronsnäckans skaft för att slå av eller på brusreduceringen.

Släpp igenom ljudet och gör röster hörda med ”medvetet läge”
Det finns dock situationer där man känner att man vill ha koll på sin omgivning. Kanske är du ute och rör dig kring mycket trafik? Promenerar i stan med barnvagnen? Eller är ute i löpspåret precis när det börjar skymma? Med ett långt knapptryck kan du enkelt byta till medvetet läge och återansluta till omgivningen och behöver alltså inte ta av hörlurarna om du passerar en vän på gatan eller helt enkelt vill hålla extra fokus på din omgivning. Dessutom, kan lurarna kopplas upp till två enheter samtidigt tack vare dubbel anslutning med smarta Android-, iOS- och Windows-system. Detta gör att du sömlöst kan växla mellan enheter utan att vara bunden till produkter från ett enda varumärke.

2. FreeBuds 3: in-ear-hörlurar med ljud i studiokvalitet och imponerande bas
En annan variant av instegsmodell är Huawei Freebuds 3, ett par förstklassiga in-ear hörlurar med brusreducering där fokus ligger på att leverera ett innovativt och intelligent ljud med imponerande bas. Hörlurarna drivs av Huaweis Kirin A1 processor vars avancerade teknik skapar de bästa förutsättningarna för ett unikt ljud, stabil anslutning och ultra-låg latens (fördröjning). Med ett dynamiskt drivelement på 14 mm behåller Freebuds 3 ljudets ursprungliga glans. Den komplexa basen ger en starkare, tätare och mer kraftfull känsla än någonsin tidigare. Huaweis egen Bluetooth-teknik (5.1) skapar dessutom ett starkt och äkta stereoljud via en dubbel anslutning, där de två hörlurarna har varsin individuell anslutning som paras.

Laddningsfodralet stödjer snabb och trådlös laddning med upp till 20 timmar batteritid. Freebuds 3 kan laddas av både trådlösa laddare och telefoner som stödjer omvänd trådlös laddning.

3. FreeBuds 3i – in-ear-hörlurar med aktiv brusreducering
Vill du ha en instegsmodell utan att tumma på ljud eller kvalitet är FreeBuds 3i ett bra alternativ till over-ears. Även de har aktiv brusreduceringsteknik för att bättre kunna stänga ute ljud från omgivningen. De tre mikrofonerna i FreeBuds 3i upptäcker ljud från omgivningen och reducerar dessa aktivt samtidigt som de fångar upp brus som når användarens öron för att bidra till ytterligare brusreducering. Hörlurarna pausar dessutom ljudet automatiskt när de tas ut ur öronen och startar det automatiskt när de sätts in igen.

4. FreeBuds Studio: over-ears med modern lyssningsupplevelse och högupplöst ljudkvalitet
Om du föredrar over-ears är FreeBuds Studio ett bra alternativ. Tack vare professionella akustiska komponenter som finjusterats av ljudexperter stöder Huawei FreeBuds Pro ett extremt brett frekvenssvar på 4Hz – 48kHz, för en fantastisk, detaljrik musikåtergivning. Huawei FreeBuds Studio har ett specialkonstruerat högtalarelement som möjliggör ett bredare och mer precist frekvensområde. Huaweis egenutvecklade L2HC-trådlösa ljud-codec-teknik möjliggör även en ljudöverföringshastighet på upp till 960 kbps. Tack vare detta får du ett högkvalitativt och förstklassigt ljud.

Huawei FreeBuds Studio stöder även medvetet läge och röstläge, så att du kan hålla dig medveten om omgivningen eller ha tydliga konversationer utan att ta av dig hörlurarna.

Relaterade Artiklar