Getinspired.no väljer Avensia som samarbetspartner för modern handel och fortsatt tillväxt
Hem E-HANDEL Getinspired.no väljer Avensia som samarbetspartner för modern handel och fortsatt tillväxt

Getinspired.no väljer Avensia som samarbetspartner för modern handel och fortsatt tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Den norska online pure playern Get Inspired, som blev utsedd till årets e-handel i Norge 2020, har valt Avensia som samarbetspartner i arbetet med att lansera sin nästa generations e-handel.

Getinspired.no väljer Avensia som samarbetspartner för modern handel och fortsatt tillväxt

Samarbetet gäller både digital strategi och teknisk implementation av den nya digitala plattformen.

Getinspired.no, den ledande e-handlaren inom sport- och fritidskläder för kvinnor i Norge, har valt Avensia, ett ledande globalt kunskapsbolag inom modern digital handel, för att ta företaget till nästa nivå. Avensia kommer tillsammans med Getinspired.no att framtidsäkra hela den digitala infrastrukturen där en ny kraftfull e-handel blir kärnan. Stort fokus kommer att ligga på skalbarhet, för att stötta både nuvarande och kommande tillväxt, och prestanda, för ett kunna erbjuda en utmärkt kundupplevelse.

Plattformen innehåller också en ny lösning för information management och produktdata, en viktig komponent för att skapa struktur, kontroll och skalbarhet. Utöver den tekniska kompetensen så kommer även Avensia på en strategisk nivå bidra med sin affärskunskap inom modern handel.

”Vi har haft en otrolig tillväxt de senaste åren och behöver en ny digital plattform för att kunna utveckla vår verksamhet och vårt kunderbjudande”, säger Sindre Landevåg CEO på Get Inspired.

”För oss var det viktigt att hitta en samarbetspartner som har en helhetssyn på modern handel, där den digitala strategin och affärsvärdet genomsyrar både den digitala plattformen och hur man arbetar med den. Vi hittade detta i Avensia och är övertygade att deras expertis kommer att hjälpa oss i vår fortsätta tillväxtresa. Vi ser också fram emot att dela erfarenheter med alla de andra fantastiska kunder Avensia har i sin community, för att bli ännu bättre på kundupplevelse.”

Getinspired.no blir ytterligare en i raden av många framgångsrika e-handlare och omnichannel-aktörer inom Avensia’s Modern Commerce Community – och på Avensias e-handelsramverk Storefront Nitro.

”Det är verkligen kul att välkomna Get Inspired som kund till Avensia”, säger Robin Gustafsson, tf CEO på Avensia. ”Get Inspired är ytterligare ett exempel på hur väl vårt erbjudande och vår kunskap passar den norska marknaden. Det är också ett tydligt bevis på hur viktigt det är att kunna erbjuda både teknisk och strategisk affärskompetens inom modern handel.

Under 2020 växte Avensias verksamhet i Norge kraftigt, både genom fler medarbetare på plats i Norge och genom flera nya kunder. Några exempel på nya norska kunder under 2020 är Vita, Barnas Hus och Megaflis. Sedan tidigare har Avensia norska kunder som Coop, Moelven och BAMA.

”Jag ser verkligen fram emot att vara med på denna resa med Get Inspired, som är ett så framåtlutat och snabbväxande bolag, ned kunder som älskar dem. En drömkund att jobba med, helt enkelt”, säger Tor Eivind Aurdal, landschef för Avensia i Norge.

Relaterade Artiklar