Fyndiq växlar upp e-handeln med Svea
Hem E-HANDEL Fyndiq växlar upp e-handeln med Svea

Fyndiq växlar upp e-handeln med Svea

Publicerat av: Redaktionen

Nu står det klart att Fyndiq valt bank- och finansgruppen Svea som partner för betallösningar.

Samarbetet är en viktig del i fyndvaruhusets arbete med att ytterligare stärka sin e-handel och ge en bättre kundupplevelse.

Fyndiq växlar upp e-handeln med Svea

Fredrik Norberg, vd och grundare, Fyndiq

Fyndiq är Sveriges största fyndvaruhus online. Genom deras digitala marknadsplats sammanförs handlare och fyndsugna konsumenter inom allt ifrån smink och löshår till gaming headset och kastruller. Nyligen inledde e-handelsaktören ett nytt samarbete med bank- och finansgruppen Svea som numera är deras leverantör av betallösningar. Detta i syfte att bidra till såväl ökad konvertering som en förbättrad kundresa.

– Vi har haft ett nära samarbete med Svea i arbetet med att implementera en ny och förbättrad kassalösning. För oss var det viktigt att hitta en flexibel och lyhörd partner som har en förståelse för vår affär såväl i dag som i framtiden. Vi är imponerade av Sveas kassalösning och deras erfarenhet av att jobba med stora e-handelsaktörer. Samtidigt får vi alla fördelarna av att jobba med ett entreprenöriellt och flexibelt bolag med bredd, vilket bäddar för ett bra partnerskap även i framtiden. Med Sveas betallösning kan vi nu erbjuda våra kunder fler betalningsformer än tidigare, exempelvis Swish. Vi kan även se att konverteringsgraden är minst lika hög som vi hade väntat oss, säger Fredrik Norberg, vd och grundare, Fyndiq .

Fyndiq växlar upp e-handeln med Svea

Magdalena Caesar, Affärsområdeschef betallösningar e-handel, Svea

– Vi är glada för förtroendet och ser fram emot att vara en del av Fyndiqs fortsatta tillväxtresa. Precis som vi har de kunderna och handlarna i fokus. Det här samarbetet visar särskilt på styrkan i vår expertis om köpupplevelsen. Genom partnerskapet stärker vi ytterligare vår position som den största aktören av skräddarsydda betallösningar i Sverige, säger Magdalena Caesar, Affärsområdeschef betallösningar e-handel, Svea.

 

Relaterade Artiklar