Första ICA-butiken som utrustas med Bigbelly
Hem NYHETER Första ICA-butiken som utrustas med Bigbelly

Första ICA-butiken som utrustas med Bigbelly

Publicerat av: Redaktionen

Idag var det nyinvigning efter utbyggnaden av ICA Rimbo som nu är Sveriges största butik med profilen supermarket, som också är först med att utrusta anläggningen med BigBelly‘s skräpkorgar för smartare hantering av skräp och återvinning.

Första ICA-butiken som utrustas med Bigbelly 1

BigBelly med faluröd design

BigBelly är en innovativ plattform med över 50.000 existerande enheter i 54 länder som kommunicerar fyllnadsnivåer och status. BigBelly HC är en solcellsdriven enhet och har 5-8 gånger mer kapacitet än en traditionell skräpkorg som ger plats åt 570 liter okomprimerat skräp på samma storlek utan att skadedjur får tillgång till innehållet.

Plattformen ger ett mervärde för både verksamheten, miljön och besökarna.

Stort grattis till den nya butiken och tack för förtroendet till de smarta skärpkorgarna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>