CDON.COM lanserar ny sajt för att förbättra upplevelsen för företagskunder
Hem E-HANDEL CDON.COM lanserar ny sajt för att förbättra upplevelsen för företagskunder

CDON.COM lanserar ny sajt för att förbättra upplevelsen för företagskunder

Publicerat av: Redaktionen

Qliro Groups dotterbolag CDON.COM lanserar idag betaversionen av en ny B2B-sajt som riktar sig till små och medelstora företag i Sverige.

CDON.COM lanserar ny sajt för att förbättra upplevelsen för företagskunder 2CDON.COM har historiskt fokuserat på B2C-försäljning men har även sålt direkt till företag genom sin befintliga sajt. Lanseringen av den nya B2B-sajten vidareutvecklar CDON.COM:s erbjudande och förenklar vardagen för små och medelstora företag.

– CDON.COM bygger en ledande digital marknadsplats. Som en del i detta lanserar vi nu en B2B-sajt till våra företagskunder. Vi gör detta kostnadseffektivt genom att dra nytta av CDON.COM:s skalfördelar och nyutvecklade plattform. B2B-sajten bygger på vår marknadsplats-modell och så kallad drop shipment vilket innebär att vi kan stärka erbjudandet utan investering i ytterligare lagernivåer, säger Magnus Fredin, Head of CDON Marketplace.

CDON.COM lanserades 1999 och har sedan starten främst fokuserat på försäljning till konsumenter i Norden. Av bolagets 1,8 miljoner aktiva kunder utgör företag redan en viktig kundgrupp. Lanseringen av den renodlade B2B-sajten underlättar för dessa och andra företag att handla på CDON.COM.

Produktutbudet för företag utgörs inledningsvis av IT-utrustning och kontorsmaterial. Ambitionen är att framöver erbjuda ett brett och attraktivt sortiment till företagskunder i hela Norden.

CDON.COM:s B2B-sajt nås på http://b2b.cdon.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>