Första dag för handel i My Beat
Hem E-HANDEL Första dag igår för handel i My Beat

Första dag igår för handel i My Beat

Publicerat av: Redaktionen

Igår var första dag för handel i My Beat, ett svenskt bolag som erbjuder mobila tjänster för telekommunikation i form av mobiltelefoni och mobil datatrafik med fokus på ett lågt pris i kombination med personlig service.

My Beat grundades 2014 som en virtuell mobiloperatör.

Bolaget erbjuder mobila tjänster för telekommunikation genom mobiltelefoni samt mobil datatrafik från en annan operatörs nät.

Målgruppen utgörs huvudsakligen av användare i ålderssegmentet 45 år och uppåt och i dagsläget har bolaget en kundbas om cirka 6 500 abonnenter. Visionen är att utmana den svenska mobiloperatörsmarknaden med hjälp av ett erbjudande bestående av låga priser och fokus på personlig service.

Kapitalet som har erhållits i samband med noteringen är främst avsedd att stärka Bolagets rörelsekapital samt att öka synligheten av Bolagets varumärke genom marknadsföringsinsatser för att möjliggöra planerad tillväxt. Dessutom kommer likviden även finansiera utökning av verksamheten i form av rekrytering för att hantera den förväntade kundtillströmningen.

Första dag för handel i My Beat

”Idag inleds handeln i My Beat och vi önskar bolaget välkomna till Spotlight. My Beat avser att utmana den svenska mobiloperatörsmarknaden och vi ser fram emot att följa deras resa framöver,” säger Carl-Henrik Nordberg, Head of Listing, Spotlight.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar