Amazon.se lanserar print-on-demand-tjänst för böcker
Hem E-HANDELAMAZON Amazon.se lanserar print-on-demand-tjänst för böcker i Sverige

Amazon.se lanserar print-on-demand-tjänst för böcker i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Amazon.se en print-on-demand-tjänst för böcker i Sverige.

Utgivningstjänsten gör det möjligt för oberoende författare att ge ut sina titlar som fysiska böcker via Amazons Kindle Direct Publishing (KDP).

Med lanseringen kan både svenska och internationella författare erbjuda fysiska böcker till sina svenska läsare.

Efter att en beställning lagts trycks boken nära kunden och skickas sedan. På så sätt får läsare ökad både valmöjlighet och tillgänglighet då print-on-demand eliminerar risken att vissa böcker är slutsålda.

– Med Amazons print-on-demand-tjänst kan såväl eteblerade författare som skribenter med författardrömmar nå miljontals läsare runtom i världen, och vi är så glada att även lansera på amazon.se, säger Gulfem Toygar, Sverigechef på Amazon.

Amazon.se lanserar print-on-demand-tjänst för böckerSvenska författare såsom Emily Joof (Ballett med hjärtat) och Jennifer Ollis Blomqvist (Kraften i snacket: effektfull kommunikation med tonåringar) finns på Amazon genom Kindle Direct Publishing, och kommer nu också erbjuda fysiska böcker till sina läsare genom amazon.se.

Amazons print-on-demand-tjänst innebär en värdefull intäktskanal för svenska författare som behåller så mycket som 60 procent av intäkterna per såld bok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar