Exacta Digital och Alectiv lanserar Early Bird app för Shopify
Hem APPAR Exacta Digital och Alectiv ny lansering: Early Bird app för Shopify

Exacta Digital och Alectiv ny lansering: Early Bird app för Shopify

Publicerat av: Redaktionen

Exacta Digital och Alectiv har idag meddelat lanseringen av sin nya Shopify-app Early Bird Shipping.

Denna app, som är den första i sitt slag, ger e-handlare möjligheten att använda Early Bird som leveransalternativ för deras kunder.

Appen, som är resultatet av ett gemensamt samarbete mellan Exacta Digital och Alectiv, hämtar automatiskt postnummerlistor från Early Bird genom integrerade API-kopplingar. Den presenterar sedan Early Bird som leveransalternativ i kassan för kunder som bor på en adress med giltiga postnummer för leverans. Med denna funktion kommer e-handlare kunna ge sina kunder ytterligare mer flexibilitet vid onlineköp.

“Denna lösning fokuserar på att förbättra kundupplevelser och fylla ett bekräftat behov hos e-handlare i Sverige”, säger Edvin Uddfalk, affärsområdeschef på Exacta Digital. “Vi är mycket nöjda med att kunna ge e-handlare en sömlös integrering av Early Bird-leveranser i sina Shopify-butiker.”

Exacta Digital och Alectiv lanserar Early Bird app för Shopify

Appen är en innovativ lösning som adresserar behovet av miljövänliga, smidiga och tillförlitliga leveransalternativ inom e-handeln. Med Early Bird-appen för Shopify kan företag nu tillhandahålla ett attraktivt och bekvämt leveransalternativ till sina kunder.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar